X Фактор Адриа (Сител)

Discussion in 'Серии и емисии' started by Primadonna, Jul 5, 2013.

?

Кој е вашиот фаворит за победа?

1. Даниел

532 vote(s)
    74.1%
  2. Доктори

30 vote(s)
    4.2%
  3. Лукијан

26 vote(s)
    3.6%
  4. Маид

110 vote(s)
    15.3%
  5. Тамара

20 vote(s)
    2.8%
  1. jjoovvaannaa

jjoovvaannaa Истакнат член

Па изгледа тој е, а на 0:57 Stefan Koković исто беше во нејзина група ама не помина во Lives ;)
    http://www.youtube.com/watch?v=2W0VTgoCaR4

2. Seashell31

Seashell31 Популарен член

Епа за мене има врска,зошто како човек од Македонија многу нормално е да сакам Даниел да победи.

3. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Обично на вакви шоуа победува некој безвезе и неочекуван. Сега мислам дека ќе победи Лукијан.
    Има добар глас, не го форсираат многу ама секаде си се пробива. :?:

smiley22 likes this.
  4. smiley22

smiley22 Истакнат член

Епа за мене има врска,зошто како човек од Македонија многу нормално е да сакам Даниел да победи.

Ова не е евровизија.

5. Anouk

Anouk Истакнат член

Јас затоа што ми е фаворит уште од самиот почеток. Плус дечково одамна пее и го имам слушано и гледано на youtube уште од тогаш. Мил ми е некако, позитивен, симпатичен...

Ете мое мислење.

Amazing likes this.
  6. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

На Емина фризурата ко крава да ја лижела :rofl:

Natali.3, bebeto93 and LittlePinky like this.
  7. Adi888

Adi888 Форумски идол

Знаеш зошто? Затоа што е 3 пати подобар вокал од некои шо се таму, зато шо има преубав глас и е единствениот шо заслужва да се врати, затоа што 100 пати е подобар од H2O, Од Докторите од оние 4 чавките кои патем вчера требаше да си одат дома.
    Мене тие групите ми се најбезвеза од сите натпреварувачи таму. Се знај брате 1 на 1 се прај натпревар, сигурно H20 Или другите 2 групи немат подобар глас од Даниел, Маид, Лукијан Алекса Илма и сл. Да не зборам па Маринела колку е ужасна или Катарина па шо се појавува само ко кукла на сцена и мрда со муцките.
    И групите му се 100 пати поголема конкуренција на оние што пеат сами.

8. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Хахахахаха леле 100 пати го повторив и јас истото додека го глеав шоуто значи катастрофааа :D

Lella, bebeto93 and Umbrella22 like this.
  9. francais

francais Популарен член

Мене целово шоу ме потсеќа на британскиот Х фактор-2012, некако наоѓам многу сличности помеѓу Даниел и Џејмс (победникот), целата еуфорија околу него што се создаде, особини, симпатии...
    Повеќе од видливо е дека Илма и Даниел се омилени речиси на секого, секако оправдано зашто поседуваат страшно добар талент, па не е мала веројатноста дека тие двајца ќе стигнат до финале..
    Некако чудна ми дојде целата реакција на Жељко на самата аудиција за Даниел, а потоа го зеде по негово менторство. Кристина има симпатии кон Даниел, Емина секако е ставена за украс, сите ги поддржува и сите нејзе и се допаѓаат.. А Кики крајно индиферентно постапува..
    Илма е многу малечка, а и има лош ментор, Кики најмалку авторитетен е помеѓу кандидатите и сакајќи да им направи добро им прави лошо. Сепак, Илма поседува огромен талент кој нема да помине незабележано, ќе пише некој договор после Х фактор со некоја продуцентска куќа кога ќе и дојде вистинското време и готово..

Па и на крајот, не одлучува ни публиката, ни менториве кој ќе победи, најголем авторитет кој секако е скриен е продукцијата на Х фактор.

И така, ова е моето сценарио за исходот на Х фактор.. :wasntme:

10. bebeto93

bebeto93 Истакнат член

Сакам да победи Илма!
    Вчера господата беа расположени за критики, јас искрено уживав додека пееше Илма, не пееше со еден едноставно беше прекрасна :)
    А оној Џастин Бибер требаше да испаднии!!! Леле катастрофа беше сношти!

Marick14 likes this.
  11. bebeto93

bebeto93 Истакнат член

јако е батево, ме освои со гласооооов, и ми ја погодил песната ( не дека сум плава ама :$ )
    единствено не ми се допаѓа косата..
    се извинувам што објавувам линк од друг настап не од икс фактор ама ме воодушеви
    http://www.youtube.com/watch?v=rfFXEpABR2E

12. karina8

karina8 Популарен член

Сега повторно гледам дел од првите аудиции пред жирито, па се чудам какви гласови мистериозно отпаднаа, залутани негде низ групите што не добија шанса ни да пеат во регрутниот камп. Колку само јаки вокали си отишле, во споредба со овие тука што пеат во живо. Милион пати подобри натпреварувачи имаше од Маринела, па и Фифи, Катарина од 4U, Лана, Маја и така натаму да не набројувам..

Секулич веќе се подразбира дека е врв на утките, како прво таа во групата на Кики не требаше да добие шанса, не па да влезе она за настапи во живо.

LittlePinky, Gioia and Elennaa like this.
  13. Savana93

Savana93 Истакнат член

Запалине на клада молимте ние грешниците, зошто ни се врати фаворитот. Дечкото ми беше бр1. уште од самиот почеток што има врска ако не е од мк, ова не е интернационален избор или натпревар по фудбал туку избор на потенцијална звезда,значи личност. Што знаеш можеби ако победи Даниел утре ќе сними песна во Београд.

14. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

И Тамара на тој глас такви тралалајки пее, не ми е јасно. Или е до менторот, или може сама си ги бира како последната, ама какви се не песни може да испее со таков глас, она Ријана ја пее |(.

Јас би сакала да ја слушнам да пее нешто од Лана Дел Реј. Мислам дека одлично би и легнала таква песна. А и има на јутјуб како ја пее Video Games. Би било полн погодок, оваа или некоја друга од Лана. Па или Адел, или таков стил на баладични песни.

http://www.youtube.com/watch?v=OPh8pIf6WW8

Elennaa, Gioia, sweet-cherry and 2 others like this.
  15. Seashell31

Seashell31 Популарен член

Знам дека не е евровизија. Како што сите имаат свои фаворити ( некој е за Илма,друг за Маид) имам и јас. Мене Даниел ми е фаворит и сакам он да победи.

16. Barbica

Barbica Популарен член

Даниел е многу форсиран, не чини тоа, затоа ќе победи некој поинаков сигурно, Босанците и Србите никогаш нема да дозволат Македонец да победи во нивно шоу.

tessie and Viktorijaaa5 like this.
  17. nikiiii

nikiiii Популарен член

и јас ова го мислам...Босанците и Србите никогаш нема да дозволат Македонец да победи во нивно шоу ! :?:

tessie likes this.
  18. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

И Алекса е во спотот :D

19. Natali.3

Natali.3 Форумски идол

Хахахахха е се изнасмејв за ова ахахаххахахахха е богами ко крава да ја лижела! ахаххахах :rofl: :rofl: :rofl:

Umbrella22 likes this.
  20. nikiiii

nikiiii Популарен член

И така ја неможам уште да си поверувам дека Секулич влезе :@

Anouk likes this.