X Фактор Адриа (Сител)

Discussion in 'Серии и емисии' started by Primadonna, Jul 5, 2013.

?

Кој е вашиот фаворит за победа?

1. Даниел

532 vote(s)
    74.1%
  2. Доктори

30 vote(s)
    4.2%
  3. Лукијан

26 vote(s)
    3.6%
  4. Маид

110 vote(s)
    15.3%
  5. Тамара

20 vote(s)
    2.8%
  1. anabel-a

anabel-a Популарен член

Кога сме веќе кај Х фактор, еве нешто за тоа како беа облечени кандидатите и дел од жирито, коментиравме Фросина и јас како блогерки, Ивана Кнез и Никола Петровски како модни дизајнери.

http://stipka.com.mk/vesti/reality/13215-makedonskite-modni-dizajneri-za-stilot-na-iks-faktor

Брејс јорселф плиЗ!
    :D

2. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

3. oblace1

oblace1 Популарен член

Во секое шоу никогаш не победува тој што највеке заслужува, што не значи дека победникот ке е нај успешен.
    Во практика секогаш е спротивно, победникот никаде го нема. Примерот со Операција триумф, Први глас србије и сл.

Во секој случај како и да излезе со Даниел, мислам дека ке има успешна кариера, под закрила на некој спрски менаџер, чисто сумњам дека ке дојде тука да гради кариера, што секако, секој нормален би го направил истото.

4. tessie

tessie Форумски идол

Ја не видов ништо смешно во текстов за Перчоли постиран погоре. Напротив, имам уште повисоко мислење за него од порано.

Emotional123, luli5, eliesaab and 2 others like this.
  5. Natali.3

Natali.3 Форумски идол

Ами господачува, барем Милош да се вратеше, преубо пееше. 8)

rhcpfan likes this.
  6. nikiiii

nikiiii Популарен член

Милош, Маид, Јана и тој нз како се викаше очекував да се врата, ама ова Секулиќ не. АМАН :@

7. SweetChild

SweetChild Популарен член

Сериозно,преубаво пееше човекот,баш оној глас го има,ко шо треба,ама ете ти,слабо гласале металци изгледа.Ништо,сега ќе се надеваме на наши луѓе. :rofl:

Natali.3 likes this.
  8. Scar.Tissue

Scar.Tissue Популарен член

Вaњa не зaслужи дa е во бенд.

sara3 likes this.
  9. nikiiii

nikiiii Популарен член

и јас така мислам...и Лана е добра. :)

10. LilBaby

LilBaby Популарен член

Сител можеа ако сакаат, да вршат пренос од концертот на Желко вечер. Ем сега имаат нивен градоначалник, и секако е поинтересно од турскиве серии.

Да видиме утре дали ќе дадат некој прилог по телевизииве.

Ammy.Lee likes this.
  11. Ilinaaa

Ilinaaa Истакнат член

12. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Анабела :clap: за тебе. :)
    Што се однесува до Х-фактор го гледам само поради Даниел,најзаслужен му е Х-от.
    Од останатите никој не ми се допадна на минатиот настап.
    Докторите имаа до некаде добар настап,и ми се издвојуваат од другите два бенда. Фифи има далеку подобар глас од Маринела.Неможам да сфатам зошто Алекса го сакаат,вистина е дека има некој посебен шарм но сметам дека гласот му е просечен.Лукијан ми е така-така.Додека за Александра :worried:ilent: незнам како успеа да се извлечи и да ја вратат назад,нема да ми биде ни чудно ни ако победи.За Младен баш ми е жал,баш супер пееше дечкото а и првиот сценски настап му беше одличен и идејата со клавирот оригинална.

anabel-a likes this.
  13. manja666

manja666 Популарен член

Пред малку прочитав на фан пејџот на Даниел дека македонските фанови интервенирале да се смени цената на пораките, наместо 41, сега е спуштена цената на 23 денари. Информацијата не е официјална со оглед на тоа што некоја рандом особа го напишала ова ама сепак можно е.

14. Nati.P

Nati.P Популарен член

За Даниел реков така бидејќи истата ситуација беше и со Белов. Секоја, ама буквално секоја гала вечер беше фаворит на публиката и нели не можеше да испадне наредната (така мислам дека беше). И што се случи на крај? Второ место. Не ме сфаќајте погрешно, навистина сакам да победи Даниел, и тоа многу. фаворит ми е, секако. Ама мислам дека е тешко да победи :)

15. srcence1607

srcence1607 Популарен член

мене мајками ми спомна нешо као колешките на работа збореле на некој сајт (зебра нешо, да не ве лажам, не разбрала ни она убаво) и било објавено дека Даниел бил победникот на Х фактор. :?:
    бидејќи снимањето на Х фактор е завршено и сеа тоа што е во живо, баш не е во живо :^)

Ви текнува како на Survivor, снимаа прво, па откако ќе заврши снимањето на целото шоу-го пуштаа на тв секоја недела како во живо а немаше врска. Туку според, договор за учество, мораат учесниците да молчат и да се воздржат од давање мислења и изјави во врска со шоуто и коментари кои се победници пред неговото завршувње, така да ми има логика тоа шо ми го кажа женава. Можно е :?:

искрено би сакала Даниел да победи. И покрај тоа што мн ме нервира невиното градежно фациче, од овие финалисти што останаа сега за сега- најкомпетентен е за победа и највише ја заслужува. Искрено, секоја чест :!: :inlove:

16. LilBaby

LilBaby Популарен член

Од концертот вечерва:

GordanaL, mileystar and Ilinaaa like this.
  17. Mermaid90

Mermaid90 Популарен член

18. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

19. karina8

karina8 Популарен член

Сите X Фактор шоуа се на ист принцип, не за џабе се вика лајв, затоа што оди во живо, пеат во живо, се гласа и се сумираат резултатите па испаѓа еден од таа вечер. Како прво се гласа истата вечер, не гласа некој ако веќе се знае победникот и е снимано, нема да алудираат учесниците да гласаат за нив вечерта.
    Значи 100% биди сигурна дека е во живо и не се знае победникот, барем не сеуште. Инаку убаво би било да е Даниел. Сепак ова не е Survivor.

20. Feodora

Feodora Популарен член

А може ли да се присуствува на гала вечерите во Белград што се секоја недела?
    Дали бил/а некоја или допрва ќе оди? :?: