Кој и да победи само нека не биде ИВА ! Секако навивам за Боби наш е сепак но и Амел има големи шанси за победа барем според мене
Дечки кој испадна оти не гледав од почеток, и сега не можам да се вклопам, пошто еве гледам дека 2 пат пеат...
Боби или Амел прашање е сега. Секако Боби ми е фаворит, ама нема да ми биде криво и ако Амел е победникот. Само Ива да не е!
Па реално, прилично комплетен е Амел во однос на сите оваа година. Си знае да си направи атмосфера. И да победи, нема да биде неправедно. А Боби не ми се верува да победи, доволно е да оди во следен круг. Некако нема доволно публика, таков впечаток имам.
Оваа година заслужена победа Амел иако е можно и Ива да победи... Толку имам да кажам за оваа година и овој икс фактор.
Боби пее предобро ама го нема онаа што го има Амел,тој х-факторот.Затоа според мене најправедно е тој да победи.Ако Ива се најде во дуел,стварно не знам,еве и сега не знам што да кажам...
Мене па Амел не ми е нешто wow шо знам.. Додуша ова е прв пат шо гледам ХФактор годинава Не ми се верува дека Боби ќе победи, две сезони со Македонски победник ми е ту мач..
@Someonespecial Се надевам не е премногу лошо од моја страна тоа што се испорадував, ама не можам против неправди. Зазеде туѓо место уште во куќите на судиите. Исто и со Антонио од Хрватска. @marija.980 сеуште никој.