Абе и Даниел беше фин и скромен дечко ама после победата се крена у облаци, мислиш кој знае што направил. Славата му удри во глава..
Не знаев дека е болен, го пуштив кога видов тука дека е финале. А и прв или втор пат гледам сезонава. Ама супер пее и вака болен.
Јас мислам ако победи сега Македонец (се надевам), на следниот X Factor Adria нема да и дозволат на нашава земја да учествува
Нема смисла пак Македонец да победи, пак ли во Македонија да се одржува, ајде во Босна следната година.
Реално Боби е вокално подобар за мене, не дека е наш најискрено, плус мило е такво како некое кученце Амел ми е како старец некој Не го личи искрено за победник
Јас лани така за Даниел викав, е да бе Македонец ќе победи, не бее, не може тоа да се деси. Јес да сега би било уште почудно, ама можно е. Go Боби! Па и за крај мораше ли мојата омилена? Совршен.
Во Македонија ли се одржува??? Мислам не... Зошто да не победува секоја година Македонец??? Тоа е само еден доказ ПЛУС дека ние сме најмузикални на Балканот!!!
Хахахахахаа, леле, веќе се' ми се измеша, ако верувате напишав мислење за ова во друга тема . Зборот ми беше за Тончи и Масимо, како север и југ се !!! Инаку не се одржува тука, во Белград е.