Не се одржува тука, саркастичен ми беше постот, дека не се претставуваат тука земји, туку учесниците си се сами за себе и нема причина зашто да не победи пак Македонец ако е најдобар.
Лелеееее, Масимо божем тука феминизиран беше, со лепези и чуда, а Тончи се прави муж, ама кога го пушти тоа гласчето Се прашувам дали сериозно некој го слуша Тончи. И со твитовиве ги утепаа
кaквo рaдувaње. не знaм дaли пoбеди или гoл дaде ... ете, се исплaќa дa искaчaш у џубoкс, ипaк тoa кoгa те гaзaт годините мoже дa биде тoтaлни turn on п.с. aј не кaкaм више, тoп си пееше бaткaвa п.п.с. ДВА ПУТ. У ЈЕБO ТЕ БРАТЕ. ПА ТИ СИ ГЕНИЈ!
Па не верувам, затоа што траеше пократко од лани и немаш време да се приврзеш толку многу со кандидатите. А и заслужено си беше, навистина. Мислам дека повеќе ќе те нервираа неправдите во меѓувреме што се случуваа.
? ? ? Бидејки не гледав оваа година Х - Фактор не сум сигурна дали Боби е подобар или не!!! Но, победничкава песна на Амел некако „бледо“ ми звучи !!!
Ееее, дечки, не се нервирајте. Добар си е Амел, барем пее различни жанрови и пее на англиски за разлика од Маид лани. Битно Ива не победи . Мене и тоа ми беше доволно. Не смее секоја година Македонец да победува, казна некоја ќе ни пишат. Добро е, ајде.
Не не не не и сто пати неееееее!Како бе како оној иритантнион Амел да победи какоооо?Што ако победеше Боби носот на србине ќе им паднеше?Не ги можам, Боби ти за мене си цар, а оној дигнатион Амел нека мрш у Босна