X Фактор Адриа 2015

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Snow-Queen, 15 јануари 2015.

1. malecko5

malecko5 Популарен член

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    1.624
    Допаѓања:
    1.141
    Amel i Magdalena mnogu dobro ispejaa vecerva osobeno Amel :)

На Mariangel му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Lady Phoenix

Lady Phoenix Форумски идол

Се зачлени на:
    10 мај 2015
    Пораки:
    2.033
    Допаѓања:
    58.312
    Боби растури, генијален е.
    Црногорскава група слаба нешто беше.
    Ива како Ива... тивка, се губи.
    Магдалена - нема коментар, можеби најсилен кандидат на Жељко, жими неа ја погоди. Сам си е виновен што си ја пропушти Плешко...
    Амел е одличен, Масимо има многу зрели, талентирани и спремни кандидати.
    Ангелиниве беа многу подобри од претходниот пат. Се спремиле доста добро.
    Илија си е стандардно добар. Баш специфичен глас и начин на пеење.

Ќе биде жестоко вечерва. Само да не се направи катастрофална грешка како вчершната. :whew:

Последна измена: 25 мај 2015
  3. Mala Hembra

Mala Hembra Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2015
    Пораки:
    302
    Допаѓања:
    477
    Ангелините заслужено си заминаа дома :D

4. DulceChiquita

DulceChiquita Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    230
    Допаѓања:
    300
    Искрено, прв пат да ми се допадне некоја група како звучи.На почетокот не очекував ништо посебно од ниту една група, ама 9Control ми се дефинитивно најдобри и ми се фаворити. Исто така, ми се допаѓаат настапите на Ива и Магдалена.

На Mahidevranfan и lovemme им се допаѓа ова.
  5. ocicka2014

ocicka2014 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2014
    Пораки:
    4.207
    Допаѓања:
    13.655
    А зошто не вечерва не пееја Давид, Нина, онаа мајката и мислам дека имаше уште некој. Пропуштам ли јас нешто? Да не се испаднати?:^) Што стана работава?:^)

6. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    И мене не ми е јасно една работа.Зошто секоја вечер настапуваат различни кандидати?Зошто не настапуваат сите заедно во една вечер? :^)

Или дека не го гледам редовно, туку само површно, па сум пропуштила нешто или навистина оваа сезона е целосна утка?

7. Polsko

Polsko Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2012
    Пораки:
    937
    Допаѓања:
    573
    Едни испаѓаат други се враќаат. Направија да пеат во две вечери само да се праќаат повеќе пораки и за да заработат повеќе. Сега и некоја Даниела се враќа. Некако ми е безвеза оваа сезона.

На Sunshine.Sunshine и sweet-cherry им се допаѓа ова.
  8. donnalia

donnalia Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    673
    Допаѓања:
    219
    Не знам дали слушнавте додека Снеже им правеше интервју на Рома Сијам и ги праша какво е чувството да се биде дел од шоуто а да не се натпреваруваат едниот и рече исто како тебе икс трактор.

На Sunshine.Sunshine му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Sunshine.Sunshine

Sunshine.Sunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2014
    Пораки:
    1.202
    Допаѓања:
    2.564
    Мислам дека дечкото се викаше Илија, ја пееше песната на Норвешка - Fairytale. Мене воопшто не ми се допадна. Сакаше да биде оригинален, да не го копира изведувачот на песната, меѓутоа испеа многу млако. Песната е весела, и би требало да ја изнесе на весел начин.
    Желко даде убав коментар во врска со него.
    А, девојката што пееше по него, не знам како се вика, преубаво испеа, толку млада, а каков моќен глас.

Сега за сега немам фаворит.

Снежа навистина ме нервира. Ако мора да се зборува на српски зошто тогаш не научи да зборува убаво. Кој ја избрал и годинава да биде водителка не ми е јасно.

На rhcpfan му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.225
    Допаѓања:
    91.837
    Задоволна сум што испаднаа Анџелините :D Доста им беша 2 емисии дури и премногу...
    Се изненадивв што Даниела се враќа :) интересна е :)
    Немам некој посебен фаворит до сега.Магдалена многу ми се допадна а Црногорската група ми беа катастрофа (facepalm)

На QueenElena и Mala Hembra им се допаѓа ова.
  11. rhcpfan

rhcpfan Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    1.027
    Лајвот од вчера многу слаб,како што реков послаби пејачи има,сеедно ми беше кој ќе испадне.Амел ми беше најдобар,без сомнеж и може да го ставам Боби покрај него :D Водителкиве се прави кокошки,која од која полоша...Само Аца супер :inlove: Не ми е јасно зошто луѓево толку ја гласаат Ива,како што гледам ке отиде далеку а девојчево е ужас. Јас сеуште не можам да верувам дека Никола испадна и ќе жалам многу време ..;( Но добро,тој е единствениот што има свои песни и има добри преработки и тоа ќе му остане,познат е во Хрватска а другите сите ќе бидат заборавени,освен победникот,и после ако добие некоја песничка :D
    И не ми е јасно зошто имаше judges houses,можеа сите да ги пуштат да пеат,глупости :@

Еве нешто од маестро Никола и неговиот бенд,уживам во неговиот глас :D

Не ја сакам Лана дел Реј и нејзиниот досаден глас,ама песнава како да не е нејзина :D

На Natali.3 и Viktorijaaa5 им се допаѓа ова.
  12. WildOnes55

WildOnes55 Активен член

Се зачлени на:
    21 мај 2015
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    96
    Катастрофа, на секои пет минути реклами, водителите се за никаде (посебно Снеже). Амел и Магдалена најдобри.

13. Feodora

Feodora Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2013
    Пораки:
    925
    Допаѓања:
    4.347
    Годинава ми е предосаден Х факторов и само заради Боби гледам кој има совршен глас. Сакам шоуво да му помогне за да си изгради своја кариера. Другиве сите ми беа досадни, дури и Амел кој на повеќето им е фаворит и истиот имал и свој албум или пак дека премногу си ја сакам Лејла од Хари, па ми ја уништи песната. :(

14. Sunday-Rose

Sunday-Rose Истакнат член

Се зачлени на:
    30 декември 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    124
    Па мене Македонците ми се супер, од другите така некако повеќе ми се допаѓаат Амел и Магдалена, факт е дека сите знаат да пеат и се добри на свој начин, освен Нина која не знам од која причина, ама навистина многу лошо звучеше на последниот настап. Водителите некако ми се премногу несериозни, не знам зошто така се однесуваат како на зафрканција се да им е ... минатиот Х фактор мислам во секој случај беше подобар, па ќе видиме понатаму како ќе се одвиваат настаните :)

15. lovemme

lovemme Форумски идол

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.977
    Допаѓања:
    81.972
    По толку барање ја најдов темава епа вака ... Желко незнам во кој филм ми е влезен... Од неговите најјака ми е Магдалена абе царица е,ама некако не е таа што беше во ќуката на судиите и во аудицијата.
    Александра ги има нашите момци и посебно сум горда на Боби брачедот. Но мене ми се допаѓа Илија абе душиче е па како пееше во ќуката на судиите па тоа 5 дена без престан го слушав.
    Давид ми е исто така одличен ама мн се притресува пред камери.
    Јас мислам дека Масимо има мн јаки кандидати пеат растураат!!
    9control ми се број 1 за нив сум,со нетрпение ги очекувам! А Тарик и Аднан ми се интересни многу но ништо посебно иако на youtube растураат...
    И така јас кај секој член си имам кандидат фаворит ама 9 control ги издвојувам ...
    Снеже ми е мизерија бе ... Многу се брука,ама она ми е таква цел живот откако знам за неа :D

На Arthur му/ѝ се допаѓа ова.
  16. kanella

kanella Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2015
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    10.195
    Х Фактор оваа година ми се чини има подобри кандидати од лани. Споредени со Илма, Харис па Лукијан Алекса Тамара брррр ужас. Фаворит немам, сите ми се добри но никој до сега ми нема фатено уво и не сум го преслушала два пати. Глупаво е малку што бркаат еден враќаат друг, во ниедна друга емисија не правеле вака, враќаат само еден и готово, колку души вратија овде до сега, 3-4? Па и со гласањето што сторија? Прво гласајте после чујте ги како пеат. Глупости.
    Магдалена е супер кандидат, глас има многу добар и моќен. Верувам ќе дотурка до топ 3. Од менторите Масимо е најсупер и мислев ја има најјаката друпа но отиде Никола за жал. Од групите сум пријатно изненадена, сите звучат подеднакво добро иако овие двајцата што се, Аднан и Тарик се двојат. Тој битбокс ми е одвишоооок. Овој што пее има супер глас но штом го слушнам тупц тупц кога му се умешува у пеењето ауууу не знам, тотално непотребен.
    И што е работава што има два лајвови, еден во недела еден понеделник? Се е испомешано годинава, само повеќе пари да соберат. Жално. Уф.

17. littlevampire

littlevampire Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2015
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    699
    Aмел е најдобар и онаа Даниела што се враќа просто сум заљубена во гласот на Амел:inlove::l:

18. Quincy

Quincy Популарен член

Се зачлени на:
    1 април 2015
    Пораки:
    468
    Допаѓања:
    8.009
    Давид со новата фризура Лепотан :l::inlove:

На littlevampire, Arthur, Natali.3 и 4 други им се допаѓа ова.
  19. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.225
    Допаѓања:
    91.837
    ... а сакав Нина да излезе :|

На Arthur и Victorian им се допаѓа ова.
  20. Lotus-14

Lotus-14 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2014
    Пораки:
    372
    Допаѓања:
    664
    Досадно ми е шоуто пред се ради водителите кои знаат да напраат се одколку спектакл во најавување, поставуваат некој провокативни глупо провокативни прашања до кандидатите, Снеже ме вади од такт искрено. Друго се ми е океј и жири и има добри таленти.

На Arthur му/ѝ се допаѓа ова.