сакам да прашам за кремот од Young Derm оној виолетов дали е ефикасен имам мрсна кожа исто така и акни
@Mishela te molam spodeli iskystva so kremata za dlabinsko cistenje na akni lilavata od ovaa kolekcija te molam...I nekoja dr devojka sto go ima probano
Јас кажав и порано дека таа крема воопшто не ми се допадна. Само ми ја влоши состојбата и ми се појавија многу комедони. Прекинав да ја користам, не ми одговараше.
Не, не се премислив. И дадов неколку шанси тогаш додека ја користев и на крај ја баталив. Кога не оди, не оди.
Jas ja zedov da ja probam nekoi 160denari bese vo zegin,mn ybavo mirisa lekovito deluva I mn go matira liceto ke mu dadam sansa na edna tubicka pa aj da vidime...
@mime87 ама кремата за длабински третман, со маслото од чајно дрво, се става само на акните, не и на цело лице. Подобро е навечер да се става, наутро се мие лицето и се става друга крема што ја користиш за лице. П.с. те сфатив дека ја користиш на цело лице. ако не, моја грешка.
Da na celo lice stavam bidejki na razlicni delovi imam problemi I sepak nema steta toa spored mene,I samo navecer stavam pred spienje da...
Јас го користев, добар е. Ги суши акните, а мене ми ја сушеше премногу и кожата иако на него пишува дека не ја суши. Мораш после него некој хидратантен крем обавезно .
Не ми се сигурни овие производи, порано беше ептен актуелна оваа козметичка линија, ама сега покрај толку многу светски познати брендови, едноставно исчезна.
Некој нов коментар за кремава, искуства? Лицето ми е мрсно, кремата со лисионот за чистење лицето наутро и навечер како би делувало? Задоволни сте?
Јас ги користам лосионот и кремата од манго и камилица, јас имам комбинирана кожа. Ги користам долг период, и мајка ми порано како девојче ги користела предобри ми се.
Здраво девојки, дали ја имате користено пената за лице од Young Derm, ја видов во зегин ја имаше. Пишува за масна и проблематична кожа, е сега... мојата е проблематична, лесно ми излегуваат акни ама не е масна туку комбинирана. Се мислам помеѓу пената и гелот со хијалуронска на Еуцерин dermato clean (светло сина амбалажа). Што мислите вие?