Сите комбинации се убави, ми се допаднаа. Иначе на крај многу е тивко, други замерки немам. Супер си, напредуваш. Продолжи така
Супер се сите комбинации, али ташните кои два пати ги користиш се преубавиии!!! Ако си ги купила во блиска иднина, може ЛП од каде? Браво за сите видеа!
Ми се допаднаа сите комбинации, фаворит ми се 2ра и 6та. А инаку, кај ти е другарка ти, нели двете заедно ќе правевте видеа?
3та комбинација е супер не, сите се балетанките крем и црни се преубави најдобро видео до сега! само така
Многу е убаво сите ми се допаднаа само една забелешка за балетанки користетого изразот flats не е грешен и ballet shoes но поубаво звучи
Девојки ви ветив дека кје поставам видео за туторијал на велигденски нокти Епа неможев баш утредента коа сакав да го поставам видеото ми се расипа компјутерот не ми се укл ИЗВИНЕТЕ Зошто веќе помина Велигден мислам да напраам видео-колачиња нокти Извинете уште еднаш
Леле колку си слаткаааааааааааааааааааааааа... Морам да те пофалам за англискиот, имаш прекрасен акцент! Сега ти ги прегледав сите видеа, напредуваш Продолжи си така, ке те следам
Чоклед, да ти предложам нешто Почни да ги правиш оние таг видеата. - What' in my bag. - Room Tour - Get your freak on : )) Интересни се, и мислам дека со нив ќе придобиеш поголема заинтересираност кај гледачите
Најпрво Chocolatelover, морам да те пофалам. Прекрасна си. Англискиот ти е одличен за девојче од 13 години. Секое наредно видео ти е се подобро и подобро. Ти предлагам да направиш блог. Така ќе се промовираш, а со тоа доаѓа и поголема гледаност, нели? Спојлер А каде е другарка ти? Не требаше заедно да ти правите туторијалите? И се надевам дека следно ќе направиш What's In My Bag?! видео.
ChocolateLover новото видео ти е топ, совршено, најдобро од сите. Немам никакви замерки, освен што на крајот музиката ти е малце погласна и не се слуша што зборуваш. Како и да е. Екстра се комбинациите, само напред и продолжи вака.
И јас сакам да почнам со туторијаливе, ама малце ми е срам . А и онака не сум голем креативец, би објавувала еднаш месечно . Ќе размислам, сепак...
Едно прашање, што е тоа што го користиш на фенот откако ќе ја исфенираш регулар косата, каков додаток е тоа, нешто што ти заменува пегла или?, за каков фен се работи...Уф што прашања поставив.... За видеата, супер ти се, сите се одлично применливи, лесни за домашна употреба....