Youtube Fala со тек на време мислам ке се подобриме и ќе бидеме подобри. дали да направиме туторијал за вечерна шминка, или "everyday" шминка? или ако не, кажете ни некои идеи
Youtube Па ако сакате направете за вечерна шминка, интересно би било. За идеи има многу.. можете да продолжите со нокти или со некоја фризура ако сакате..
Youtube Многу ви се убави видеата Со среќа понатаму бај да веј супер ви е англискиот не се ни приметува дека сте од Македонија
Youtube Јас сум повеќе да се задржите на дневна и понежна шминка. Многу сте мили, ако снимате вечерна нека не биде многу нападна. Второво видео е многу добро, браво
Youtube Ви благодарам на сите. Овие критики ме поттикнуваат да направиме уште многу видеа во иднина. Иначе имаме двете 13 години.
Youtube За вечерна шминка сте многу мали задржете си го овој стил и видеата нека ви дидат наменети за ваша возраст. Можете да направите повеќе видеа за тинејџерски флизури или тинејџерски шминки. Дури можете да напревире видео за целокупен изглед на една полуматурантка
Youtube знам и јас така мислам, но смислив една идеа за вечерна шминка, па не би било лошо да направиме туторијал. нели не значи дека јас се шминкам така
Youtube Супер сте,ми се допага второто видео но имам една мала замерка а тоа е кога завршувате со снимање, (ова се однесува на 2 видео) фокусирај се на лицето и што знам кажи некој мал заклучок на сето изминато.. Ке ве следам и понатаму. Поздрав
БРАВО! Ова е многу подорбро од правота,но за светлого наместето гоибаво така што нема да има сенка или снимајте на дневно светло така ќе биде поубаво и камерата би било подобро ако снима од озгора бидејќи поубаво ќе се гледаат ноктите и исто можите и да правите видеа Outfit of the day,what to wear to school многу интересно би било САМО НАПРЕД!!!!!
Пак ќе кажам.Одлични сте!Само напред!Немам замерки,само продолжете вака.Иначе многу сте слатки двете.
Второво видео е далеку подобро од првото. Но, имам некои ситни замерки. Би било поубаво и попрегледно да е снимано одозгора (во овој случај, со ноктите) и да има повеќе светлина. Исто некој спомна за крајот на видеото, да има како заклучок и да не завршува така нагло. Може и на почетокот и на крајот да има слика од ноктите, шминката, фризурата или што и да е. Инаку многу сте ми слатки и за ваши 13 години акцентот ви е многу добар, дури и не ми беше верно кога почнавте да зборувате. Супер сте, знам дека понатаму ќе се подобрите уште повеќе.
фала ти на повеќето не им се верува како зборуваме англиски но не е ништо посебно иначе ќе го искористам твојот совет, многу ми е мило кога ми ги кажувате замерките и така после се поправам. сепак фала
Има преееемногу блогерки од кои што би можеле да црпите инспирација. Room tour, This months favorites, Everyday easy school hair tutorials, cute nails, Do it yourself, Room ideas, Chic curls, Inspired look by (некоја celebrity). Сепак, гледајте да бидете уникатни во тоа што го правите бидејќи само така би останале препознатливи Немам посебни замерки, снимајте ги видеата на денско светло, вежбајте пред да ги снимате и uploadирате. Со среќа и ќе ве следам и јас Keep up!
Девојки супер сте немам замерки малечки сте и убави имате уште да научите и верувам дека ке се надополнете иначе ти ли си бринетата девојка (ти или другаркати коаа и да е срцка е лепотичка и блонџата е преубава природни лепотици ) немам зборови конечно некој од мк да излезе пред камера mwaah