Yves Rocher козметика

Дискусија во 'Лице' започната од smiley-32, 13 октомври 2011.

1. Amellie

Amellie Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2015
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    284
    Оваа тоа летна вода не трае? Баш ја меркав да си ја купам наредно со некое од маслата или лосионот за тело :|

upload_2026-6-20_6-16-17.png

На DarkStormm му/ѝ се допаѓа ова.
  2. DarkStormm

DarkStormm Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2021
    Пораки:
    1.668
    Допаѓања:
    5.204
    Да таа. Преубаво мириса, ама трајност никаква. Сега порачај ја оти има попуст и плус уште 20% гледам, баш ја ставив повторно во кошничка и излегува 865 ден. Земи го и монои маслото со светки. И тоа е на попуст. Плус многу вредни подароци. Јас имав нарачка од 2650 ден и ја добив чантата. Ама немаше попуст.... Сеа ми е криво што не почекав два дена ќе имав повеќе попуст, па за тие пари ќе земев уште еден производ... Околу маслото да се вратам. Тоа од синоќа се намачкав уште мирисам. После пред да излезам ќе ставам масло и тоалетна вода на кожа па ќе видам трајноста дали е подобра.

На Salome му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Salome

Salome Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    1.285
    Допаѓања:
    10.545
    До кога трае дополнителниот попуст -20%, само викендов, или?:)
    Инаку јас го користев парфемот ама освен што не е траен - многу слаба проекција имаше само јас си го осеќав, така да стално со себе си го носев и го обновував и се прскав со него и многу брзо го потрошив.Парфемот сам по себе многу убаво мириса таков мирис нема сличен, од маслото ми остана уште малку, многу убаво ја негува кожата и дава сјај и суптилни светки, сами на себе ќе си мирисате преубаво.
    2110912204.jpg

4. DarkStormm

DarkStormm Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2021
    Пораки:
    1.668
    Допаѓања:
    5.204
    Како што прочитав на страната само викендов. Ама ги тргнаа некои од исплатливите сетови, пред попустот многу листав и порачував нешто.
    за маслото се согласувам. Немам користено подобро. И тоалетната вода преубаво ми мириса ама и јас сакам силна проекција и трајност што ги нема.