Едни од омилените парфеми. Ги имам користено Black Amber, Femme (белиот), и моментално го користам Oriental. Многу ми се допаѓаат.
@Kjara15 најдов посоодветна тема па да те тагнам тука да ја активираме малку. Имам користено повеќе парфеми од Зара, ама најомилен ми е Zara Twilight Mauve. Многу убаво мириса и за чудо, доста трае. Пробав неколку парфеми од Зара, едно време долг период ја користев тоалетната вода Zara White, ама воопшто не беше траен мирисот. Се чувствуваше саат-два и откако истото искуство ми се повтори со неколку други парфеми (не се ни сеќавам веќе кои сè ги имам користено), баталив и почнав да си купувам други. Случајно во Солун пред 2 години го најдов овој Mauve и ептен ми се допадна. Го има мислам и кај нас, не би требало да е скап.
Фала мило. Ми го имаат фалени зара феме белиот , овој што го објави ти дека е претраен и еден светло розов.600 ден им е цената некад се и 2 од 100 мл за 800.Баш знам гледав дека ги имаше овој твојов и феме за 800 ден . Ќе ги пробам у скоро време
Дали некој го има користено White Jasmine од Зара ? Дали трае долго ? Го видов во сити мол беше околу 600 ден за 100 ml.
Со оглед дека сите парфеми на зара се преубави нема некој грдо да мириса, и траат навистина предолго на алиштата се осеќаат по 5 - 6 дена . Сигурно и овој е добар. Така да за мирис сигурно ти се допаѓа го имаш мириснато, за трајност не се секирај. Траат
Сакав да ве прашам за овиe од zara, кои ви се омилени, сакам да земам неколку за поклон и за мене еден ама не знам кој да си го изберам, таму шприцнав од тестерите не се лоши а гледам и трајноста им е солидна..дајте некој предлог од нив, некој по нежен не наметлив..
@bella.s јас овој го имав мн убав и мн траен...И сите ме прашуваа за него што парфем е кога го имав на мене.
Јас некна шприцнав од неколку и следниот ден се осеќаа и дури и поубави ми беа ама не се сеќавам кои беа дека брзав, белиот знам деја ми се допадна..
Секогаш имам дома мирис од Зара. И не верував дека траат додека една жена во продавница не ме праша со што сум намирисана, се зачудив хахах рече преубаво мирисам. Секогаш купувам различен.
Пред 3 години го имав најубавиот парфем The night од зара.. Да не знае некој дали му е сменета амбалажата? Бидејќи го нема оддамна..
Преубави се, јас имам еден купен од Прага. И прв пат купив тогаш од Зара еден зелен. Нежен мирис има и многу убав.
Јас го користам ZARA Floral Од Грција го имам купено. И јас не верував дека е толку приметлив и толку убав. Кога да го ставам убави коментари од сите околу мене. Искрено пријатен, нежен мирис има.