Не знам зошто ама секој Зара парфем содржи нота што ми мириса на освежувач на веце. За истата цена ќе земам од други продавнички, Рефан, Лорис, Boutique de Parfumerie во Ист гејт..
Машките парфеми на Зара ич не ми се свиѓаат. Имаат буквално ист мирис, со мали нијанси, некој појак, некој послаб, ама сите имаат некој тежок мирис на кожа (leather), а мирисот делува како некој испотен кога наместо да се истушира, ќе стави парфем врз потта
Red Temptation, Fields At Nightfall пробај си на себе за трајност и види си тоа што ти се допаѓа според твој вкус.
Кој е најдобар свеж и траен парфем од Зара? Мајка ми се прснала од еден тестер, ама не му го памти името, 2 дена и мириса фустанот што го допрела со рака, преубав, некоја цитрусна нота ми има. Спојлер А досега мислев дека не им вредат парфемите, ама сум згрешила, мојот Версаче не мириса толку долго...
Јас се токмам на Зара парфемот да си го купам. Една пријателка ми го пофали слатко мирисал на кокос или ванила заборавив но небитно бидејќи јас такви сакам нежни парфеми. Траен бил, од подалеку се осеќал мирисот и сите ја прашувале за него. цена 1000че бил Може ли некој да ми каже како се вика поточно парфемот на Зара со мирис на кокос или ванила? Неможам да ги најдам на страницата на Зара бидејќи незнам име. Една пријателка мн ги фалеше па посакав да купам, јас сакам слатки парфеми а трајни а она кажа дека е баш таков. и во кои молови ги има претежно бидејќи бев во сити мол не го најдов.
Јас го имам овој Frosted Cream, заљубена сум во овој парфем и ова ми е трето потрошено шише. Мириса на ванила, нежен е и трае многу долго. Јас го купив во Грција 15 евра, ама видов дека моментално е распродаден онлине. Ако не го најдеш, има и други слични - Red Vanila, Nude Bouquet.
незнам душо кој парфем е тој на Зара и јас барам помош на форумов. Дури не се сеќавам дали ми рече ванила или кокос но нема везе јас сакам такви нежни парфеми. Ќе го барам тогаш овој штом имаш искуство и е добар. Може и овој да е тој....незнам..
Парфемите од Зара какви се? Мислам на трајност. И кои се така баш јаки како Scandal, black opium, Olympia и сл