Отвори fragrantica сајтот барај го парфемот кој сакаш да видиш на кој е копија и види доле similar кои парфеми ти ги дава.
А дали сте купиле од тие што им се комплет, два за 1000 ден.? Пример баш у Сити Мол ги гледав да речеме споени Гардениа со Орхид или без разлика, има разни комбинации. Дали е ист квалитетот ми е муабетов? Оти реално поефтино идат, еден испаѓа така 500 а инаку по 750 е. За 1000 ден. е супер количина од 160 ml.
Да ист е. Јас така ги купив 2х30мл за да ги пробам. Јас околу 700 ден ги платив само не во Мкд. Ептен се исплати по две отколку посебно.
Предлог за машки парфем, да е јак? Он сака парфеми како на пример one million, па можеби нешто слично?
Мој предлог.Јас го имам Rich Warm Addictive, унисекс е(иако го купив од машкиот дел) и може да го носат и мажи и жени ама на мене повеќе ми влече на женски поради тоа што има ванила во основата.Јас го земав баш поради тоа што е possible dupe na TF Tobaco Vanile, само за жал не е траен. А, вториот Vibrant Leather го немам, но штом е dupe на Creed Aventus, мислам дека нема промашај.
Кој парфем од зара би ми го препорачале да е траен и да мириса на чисто и свежо, за секој ден периодов
Tрајност и Зара не одат во иста реченица. Не е траен, скоро и ретко кој е од Зара траен. За мене лично најтраен ми беше Спојлер: овој но, доста е благ и силен. Цената варира дали сакаш помало или поголемо. Помалото беше околу 500, поголемото од 100мл е 1000 денари или 1099.
Red Vanilla Orchid Oriental Femme Wonder Rose Најубави ми биле овие, на своја кожа многу не ги осеќав, но стално добивав комплимент дека се осеќаат многу. Инаку ги имам зимано од Солун и мислам дека не е истиот квалитет...