Јас го имам тенџерето , едно од сетот кој на времето го купија моите, го користам секојдневно и презадоволна сум, не би го менувала за ништо! Нешто вака е, само модел од пред години купен
@♡BuBaLe♡ Tendzetinjata sekako se zakon, ne da sum zadovolna, prezadovolna tuku toa resoto od slikata koe usput e indukcisko e fenomenalno, od nego obichive plochi nedoagaat na red
Emce me interesira kako gi cistis odnsdvor tenjerinjata kolku i da gi trijam ne mi svetkaat kako sto sakam
So Aris gi cistam, naprskuvam ostavam da otstoi nekoj si pola do eden saat, zavisi kolku e valkano, ke gi postrugas malku so sungerce od rapavata strana I se izleguva. A sekojdnevno gi peram so Arf, Cif-tecen vim I mi svetat
Се сложувам со тебе. И јас го применувам овој начин. Средството е одлично за чистење маснотија и со редовна употреба може да се одржуваат садовите и да се користат подолго време.
Имам многу производи од Цептер по дома, мајка ми едно време беше зависник и не знаеше што попрво да купи. Презадоволна сум од нивниот квалитет, навистина се нешта кои вредат за секој денар. Тенџерињата и после неколку годишна употреба изгледаат како да се нови. Поседувам и еден од сервисите на чие име не можам да се сетам во мометов ама по отмено нешто кога ќе се постави на маса мислам дека нема. Нема некој што го видел а да не се воодушевил, толку е преубав. Пред некоја година имаше и една голема презентација во Александар Палас, на подарок добив нож кој искрено се плашам да го употребувам и го добив тоа апаратчето за омекнување на водата. Во моментот имам уште 2-3 рати за Ваксито кое го земав сосема случајно а следна во план ни индукционата плоча .
Читав дека не вреди, оти брзо се расипуваат, тешко се сервисира и филтрите често ги нема на лагер. Гледај од друга фирма.
Вреди, и стварно функционира ние дома имаме одамна само што не е многу користен. Се што имаме од Цептер до сега се покажало супер.
Тешки се, но кога се готви за целото семејство, приоритет ми е да знам дека храната е здраво зготвена, заштитата од низа болести е најважна.