веке неколку години користам производи од козметиките на Зиаја и Коластина крема за лице од камилица лосион за отстранување на маке-ап крема за раце кокоа путерот лабело од маслинка и што ли уште не, и се евтини но и квалитетни-ПОЛСКА козметика на природна база и можете да правите и каталошки порачки ама првата треба да изнесува минимум 1300 денари имам и обетки од кај нив-сребрени продаваат и женски и машки парфеми како и акцесорис
Мајка ми е зачленета во овој мултиллевел. Значи до сеа од се што имам пробано сум презадоволна. Сенките и пудрите од козметиката ПУРЕ се екстра. Сјајчињата лакови за нокти препаратите за лице од АЛОЕ пилинзи за тело и крем за раце од алги, лабело од портокал. Само што во последно време малку забушаваат ги нема сите производи на лагер
Од Зиаја сум користела од кремите за лице и задоволна сум,за цената се супер немам зборови.Нивеата вода можат да им носат,Нивеа и Лореал кремите кај нас се за никаде нема да купувам веќе,освен од странство...
Ај некоја што го користи какао путерот од Ziaja ако сака да ми каже по која цена е и како е задоволена од истиот? Тенкју!