Само што си дојдов од фризер сега,еве ваква фризура ми направија за роденденот на брат ми,вечерва,да не бидам ко чудовише во косата. Можеби ќе ја прикачам мојата коса во темата мојата коса,ако ми ја слика некој,ако не заборавам,битно преубава фризура,фризерката ми ја препорача,дека долга убава коса имам и супер ми излезе,најдобра фризерка имам.
Milkmaid french braid Прејака ми е, нека не мрсат бубрези за плетенката нејзина, ама класа ипол е со неа. Во принцип нема нешто драстично комплицирано, само немам до толку долга коса за ваква плетенка, но работам на случајот, или да изнајдам алтернативен начин. Само сум ја забораила Кери во сексот и градот уште пред сто години носеше слична фризура.
Ги обожувам плетенките...Се разбира знам да ги плетам... имам напревено премногу видови внатрешни, надворешни, рибини, вртени и уште какви не...
Научив да ја правам плетенката рибина коска, единствениот проблем ми е што имам многу густа коса па не изгледа многу убаво
https://m.facebook.com/?_rdr#!/profile. ... f=bookmark девојки доколку некоја сака плетенка или некое фризурче нека погледне на странава и ако ви се допадне нешто се разбира пишете ми правам и плетенки по слика