ТЕМА: Дали флертот го сметате како неверство?

Мислење 04 Јул 2010, 19:17

So deckomi sme vekje podolgo vreme.. seriozna vrska.. no flertot so drugi (ne deka go sfakjam za ozbilno tuku mi pricinuva zadovolstvo) e nesto sto nemozam da go izbegnam kolku i da se trudam... toj ne komentira na taa tema a znam deka mu smeta.. pa kazete mi moze li nesto protiv toa :D i dali go smetate flertot kako neverstvo :)
Sugamama

Фем почетничка

03
Мислења: 12
Зачленет: 11 Јун 2010, 21:11

Мислење 04 Јул 2010, 19:20

за мене флертот не е неверство се додека не достигне допишување,слушање и слично...оправдувам само погледи,краток муабет во живо...значи со мерка.а ако му смета,нели нормално,одбегнувај да флертуваш во негова близина.е сега не знам за каков флерт ти зборуваш
femina90

Жолто цветче

1670820
Мислења: 3595
Зачленет: 25 Дек 2009, 01:21
Локација: Скопје
Not every brigde wants to be crossed :)

Мислење 04 Јул 2010, 19:25

pa ne dopisuvanje ama pogledi bez merka :) i nekogas kratok muabet :) toa e toa .. fala :)
Sugamama

Фем почетничка

03
Мислења: 12
Зачленет: 11 Јун 2010, 21:11

Мислење 11 Јул 2010, 19:16

Флертот не е неверство, мене ми се допаѓа! ;) Секогаш сум флертувала и тука завршувало се! Ќе излезам, ќе видам некој фраер, ќе се погледнеме, намигнеме и толку. Не е тоа нешто страшно! Или пак една насмевка, тоа ја прави девојката да се осеќа убаво и заводливо. Ако се насмееш на некој не си го изневерила дечкото!
OzzyAngel

Жолто цветче

11471065
Мислења: 1884
Зачленет: 18 Мар 2010, 00:30
Локација: On a Stairway to Heaven...
I thought you were so strong
You'd make it through whatever
It's so hard to accept the fact you're gone forever

-To my Dad

Слика

Мислење 11 Јул 2010, 19:28

флертот..хммм...еднаш со другарка зборував на оваа тема и ми кажа дека таа и дечкое се договориле да флертуваат со други ,пр.кога се во дискотека од причина да не им се здосаде во врската.Сакав и јас тоа да го применам со мојот дечко бидејќи баш би ми изгледало супер ,но кога му го кажав тоа тој страшно ми се налути.Неговите зборови беа:ти сакаш со др машки,ова она,дека не сум го сакала,ми се здосадило..Но подоцна кога размислив сватив дека не сум во право зашто дечко ми да флертува со некоја би ми било мн тешко.А според мене флертот е еден вид неверство,или помислата на друго машко е исто како да сум го изневерила дечко ми.Ако искрено го сакам нема потреба други да ми прават да се чувствувам посакувано кога тоа најдобро и најискрено го знае дечко ми ..
srculka

Зелено цветче

14366
Мислења: 570
Зачленет: 08 Јул 2010, 17:42
Јас сум само млада тинејџерка во која се кријат многу вистини и лаги, конфликти кои ги води моето срце со разумот,тагата која и тежи на болката која е неподнослива и вештата глума која ми е потребна за да можам да го надминам овој нов,тежок ден

Мислење 11 Јул 2010, 19:44

srculka напиша:флертот..хммм...еднаш со другарка зборував на оваа тема и ми кажа дека таа и дечкое се договориле да флертуваат со други ,пр.кога се во дискотека од причина да не им се здосаде во врската.Сакав и јас тоа да го применам со мојот дечко бидејќи баш би ми изгледало супер ,но кога му го кажав тоа тој страшно ми се налути.Неговите зборови беа:ти сакаш со др машки,ова она,дека не сум го сакала,ми се здосадило..Но подоцна кога размислив сватив дека не сум во право зашто дечко ми да флертува со некоја би ми било мн тешко.А според мене флертот е еден вид неверство,или помислата на друго машко е исто како да сум го изневерила дечко ми.Ако искрено го сакам нема потреба други да ми прават да се чувствувам посакувано кога тоа најдобро и најискрено го знае дечко ми ..

другарка ти и дечко ти чак и блер да не ги копирале... :D
femina90

Жолто цветче

1670820
Мислења: 3595
Зачленет: 25 Дек 2009, 01:21
Локација: Скопје
Not every brigde wants to be crossed :)

Мислење 11 Јул 2010, 21:09

заради тој глупав флерт ...:( ;( дечко ми сега ми е лут и ништо е е како порано
XstrongerX

Зелено цветче

375223
Мислења: 807
Зачленет: 07 Јул 2010, 22:52
Локација: фар акрос д диштанс
Слика

Мислење 12 Јул 2010, 00:29

хаха можда ги копирале..одеја 2 години ама еве се скараја :D сакале да бида од посовремените парови.
А јас со моево маже си сме позаостанати..заборајвме што е тоа флерт...ама па мислам дека го изживејв тој живот иако имам само 18 год. сепак повеќе сум за мирна и стабилна врска без флерт..зашо научив да си го чувам тоа што си го имам,а не заради некој безвезен флерт со некој ххх да си ризикувам и да си го изгубам маженцето :lol:
srculka

Зелено цветче

14366
Мислења: 570
Зачленет: 08 Јул 2010, 17:42
Јас сум само млада тинејџерка во која се кријат многу вистини и лаги, конфликти кои ги води моето срце со разумот,тагата која и тежи на болката која е неподнослива и вештата глума која ми е потребна за да можам да го надминам овој нов,тежок ден

Мислење 18 Окт 2010, 00:37

Sugamama напиша:pa ne dopisuvanje ama pogledi bez merka :) i nekogas kratok muabet :) toa e toa .. fala :)

Хммм и мене флертот ми е задоволство :D :$ и воопшто не го сметам за неверство.И плус велиш само погледи,од гледање и онака фајде нема што....затоа служат очите ;) :D
Danilela

Жолто цветче

826442
Мислења: 1849
Зачленет: 03 Мар 2010, 02:45
Слика

Мажот неможе ниту да замисли, колку жената може да измисли!!!

Замисли да ја замислиш замислата на замислениот замислувач кој замислено замислува замислени работи!

Мислење 18 Окт 2010, 15:11

Не, не го сметам за неверство.
Баш е интересно. Ти флертуваш (со поглед, да речиме) со друг, дечко ти станува љубоморен ( ]:) :D ) и се обидува да ти го задржи вниманието. Секако до одредена граница. Ништо премногу :)
Hipica

Виолетово цветче

60809561
Мислења: 11394
Зачленет: 31 Дек 2009, 01:34
Локација: Се дувам на врв на Ајфелова
You can still gain me with love and have me for a while, you know? But you're not fighting for us.
Therefore, my love for you will grow low day by day and all the memories will consequently die.

Врати се на Љубовни проблеми

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 1 гостин

Site Meter