Не флертувам, и тоа од чиста причина дека несакам ни тој да го прави тоа... За мене да се насмееш културно на дечкото што ти подава пијачка, или пак типот во дискотека што се труди да не те бутне- не е флерт. Значи да, знам да се насмеам од КУЛТУРА. А него да го видам како флертува
Не, не го сметам за неверство. Тоа може понатаму да доведе до неверство, но самото флертување не е. Не сум до толку строга, а и не сакам да се нервирам за се и сешто. Ако остане само на погледи, ок е, ништо страшно.
Shto e za tebe neverstvo? Postoi li psiholoshko neverstvo? Ima li emotivno-energetski interakcii od mnogu pointenziven tip odkolku obichen seks? Dali sekoj seksualen izlet so drug/a e neverstvo? Mozhe li flertot da rodi emocii, a seksot da bide bez emocii? I koja od dvete varijanti e neverstvo?
Па не можам да му забранам да гледа! Ако сака да е со мене , нема ништо после флертот да направи, ако не нема да се тепам да го заврзам со мене да биде! Крај краева има многу риби во морето,не е само он!
Ако е само флертување и ако остане на тоа не сметам дека е неверство.Но кога дечкото до мене флертува--тоа најискрејно го подразбирам како знак дека нешто не е во ред.Или пак дека тој крајно нема почит,култура и разбирање.
Вас значи убо ви е да се гледа по други дури е со вас дечко ви??? Па извинете ама ако ги сакате дечковците никогаш нема да посегнете по тоа (бар дури сте заедно) и обратно..и ако ги сакате навистина никогаш нема да ви се здосади. Господи помогни им..како се чустувате вие кога ви го прави тоа дури е со вас?Понижено или гордо на тоа дека ееејј тој флертува алал да му е јак фраер?? е не можам од некој ствари стварно.....
Не, не го сметам за неверство. Но, доколку ги премине границите, може да биде и чекор којшто ќе води до тоа. Значи, онака „благ“ флерт што би се рекло, погледи, таинствени насмевки...ова, она. Секако, до некои граници до кај што може да се оди.