ТЕМА: Дали можеби сум му станала досадна?

Мислење 14 Јул 2011, 22:45

Значи вака со дечко ми сме заедно скоро 10месеци и имаме според мене ссериозна врска, имавме неодамна т.е пред 2месеци и односи ми беше прв и нормално, ккао во врска стојат работите.. Тој е повозрасен и работи и во последно време не знам дали ми се причинува но како да е многу ладен спрема мене.. излегуваме онака колку да се видиме на кафе потоа оди дома и одмара.. не сме заедно како шо бевме и ми недостигаат тие вечери .. можда претерувампошо ова се случува шо не знам дали стварно се случува оваа недела само... дали мислите дека премногу анализирам и испаничувам или навистина има нешо можда сум му здоссадила од тоа ми е најмногу страв.. некој ваш совет или одговор за да ми помогнете у моментов многу би ценела... Благодарам! :)
Awr

Фем почетничка

10
Мислења: 30
Зачленет: 21 Јан 2011, 21:20

Мислење 14 Јул 2011, 22:49

Прво, процери дали си во ПМС.
Второ, една недела е мал период за да оцениш дали нешто е лошо во врската.
Трето, ако сега почнал да работи, толку му се спие на поручек, чудо!! На сите тоа им се случува.
Четврто, ако ви е сериозна врската, јави се и прашај да не има некој проблем. Ќе ти каже. жНе се замарај со ситници.
АКо одмара тој дома, фани читај ти книги.
Последна редакција: Cka на 14 Јул 2011, 22:50; редактирано еднаш.
Cka

Бело цветче

2127
Мислења: 65
Зачленет: 23 Сеп 2010, 13:15

Мислење 14 Јул 2011, 22:50

Па велиш работи и оди дома одмара! Па можеби навистина е уморен! Какви сме бе ние женските сакаме 24часа да биде со нас :^) А и па можеби си му досадела! А нели е најдобро да си го прашаш? ;)
N.A.T.A.S.A

Зелено цветче

438404
Мислења: 650
Зачленет: 21 Окт 2010, 23:22
Локација: Рајска Градина!
Тешко е да си убав на овој свет, а уште потешко да си најубав, јас си знам како ми е!

Мислење 14 Јул 2011, 22:55

Јас по мене си знам дека кога осеќам дека нешто не е во ред и на крај излегува дека навистина не е. Ретко кога женската интуиција. ;)

Е сега викаш според тебе имате сериозна врска. :) А што е со него? Прашањето е дали и според него вашата врска е сериозна ? :^)
Тоа што се сте имале односи пред 2 месеци јас сметам дека требало уште повеќе да ве зближи, и од овде заклучувам дека нешто не ми штима кај дечково. Се понаша ко само и до тоа да му било. Нема време за тебе како порано, изморен е се, ладен е.... сето ова не ми укажува на нешто добро.

Јас ќе те советувам да правиш муабет со него ако до сега не си правела веќе. Кажи му дека не ти се допаѓа неговото понашање во последно време. Нека ти каже што е проблемот ако има проблем и да си расчистите.Сепак 10 месеци и не е баш малку и ако врската ви е сериозна како што викаш би требало да има доверба помеѓу вас и да биде отворен спрема тебе. Во обратно тој само ќе си игра со твоите чуства и ќе продолжува да те повредува. ;)
Asterion

Сино цветче

935573
Мислења: 271
Зачленет: 12 Мар 2011, 01:06
Локација: in my world where everyone eats rainbows & poops butterfiles
Everyone says that love hurts, but that's not true.
Loneliness hurts. Rejection hurts.
Everyone confuses these with love, but in reality LOVE is the only thing in these world that covers up all the pain & make us feel wonderful again.

Мислење 14 Јул 2011, 23:18

Точно и после одностие многу поинаку ни е позитивно мислам се зближивме.. а тој работи подолг период но многу напорна работа има... и секогаш спие кога е дома.. а од друга страна гледано да е надвор со друагри а да нема време за со мене тогаш стварно има проблем.. а вака сум на две... затоа и сум толку на мисла.. не знам шо би му рекла дали директно да го прашам дали е бил сево ова време пошо ме чекаше 7месеци а е 4години постар од мене не знам.... ?????
Awr

Фем почетничка

10

Мислење 14 Јул 2011, 23:38

Исто и јас Asterion секогаш кога сум предосеќал нешто дека не е ок за жал испаѓа така...
Инаку Awr мислам дека избрзуваш со заклучоците, на заљубените секогаш се им се причинува и би ти препорачал помалку време да поминуваш во анализирање на работите зашто нема корист од тоа секогаш само нови сомнежи ке ти се јавуваат итн итн итн.
Али недај боже ако вака продолжи да се однесува и по некое време знај тоа е тоа, те иживеаал му било целта да те има и сеа не си му интересна. :)
DeepBlue

Сино цветче

349127
Мислења: 443
Зачленет: 21 Мај 2011, 15:15
Локација: Скопје
Jas...devojkite znaat zosto!!! Слика

Мислење 14 Јул 2011, 23:57

Знаете шо се случува, тој само шо се буди ми звони на телефон да ме слушне кај сум шо сум.. значистварно сме го праеле тој муабет за неговата работа дека не може без одмор а и на овие тропски ѓ
горештини.. и јас сум го прифатила тоа неговиот начин на живот.. и еве ви викам последен пат така бевме зсаедно кај него пред недела време отогаш излегуваме пак се видуваме али можда јас рпетрувам... шо мислите??
Awr

Фем почетничка

10

Мислење 15 Јул 2011, 09:34

во профилот гледам дека имаш 18 години полни.
значи полнолетна си и векје си девојка!

Само незнам зашто јас заклучувам од овие постови дека не се однесуваш доволно зрело за твои години?? него како 14 годишно девојче.

Постара сум од тебе 1 година, имам 19 години и не сум многу искусна во врски!

но Девојко, мораш да сватиш дека никој не може да биде со тебе по 36 часа на ден од 24 часа!
немој премногу да го притискаш и да измислуваш причини за кавга бидејки со тоа само ке го одбиеш од тебе па колку и да те сака и почитува!
Ако јас добро разбрав, човекот работи повеке и од 8 часа на ден а е на напорна работа, па после нормално прво ке сака да стави глава на перница! не му фали уште некој (во овој случај ти) да му се јави по телефон и да го прашува ми се лутиш ли? мислам дека си ладен кон мене во последно време? и ред други работи .. или да го притискаш да искачате.
Исто како што ти сакаш да ги почитува твоите желби, почитувај ги и ти неговите и остави го дечкото да диши слободно, бидејки можеш да го загушиш!

6-7 дена е мал период да заклучиш дали е навистина ладен од тебе или не! биди малце опрезна.
и никој од нас тука не може да ти каже дали претеруваш или не!
во случај да осекаш веке дека подолг период е ладен кон тебе тогаш седни го убаво и разговарај со него!
SilverGirl

Бело цветче

636
Мислења: 64
Зачленет: 02 Јул 2011, 07:20

Мислење 15 Јул 2011, 15:32

Можеби ти грешиш...можеби тој греши..треба да почекаш некое време да помини некој период да видиш дали ќе продолжи така да се понаша или не...ако продолжи ќе треба да разговараш со него..кога ќе излезите...колку и да работи мислам дека ќе можи да одели време за разговор
Ulata

Сино цветче

9138
Мислења: 369
Зачленет: 19 Апр 2011, 16:55
Локација: Во светот на бајките
Вистината е вистина дури кога никој не верува во неа
Лагата е лага дури и кога секој верува во неа

Мислење 15 Јул 2011, 21:13

Ulata напиша:Можеби ти грешиш...можеби тој греши..треба да почекаш некое време да помини некој период да видиш дали ќе продолжи така да се понаша или не...ако продолжи ќе треба да разговараш со него..кога ќе излезите...колку и да работи мислам дека ќе можи да одели време за разговор

Секако дека времето ке покаже се, ама едно нешто ме чуди. Еве јас како машко се прашувам, зарем несака типот редовен секс??? Нема 50 години па да се вади на таа фора дека е уморен, плус си знам по себе колку и да сум изморен за тоа ке најдам сили не се давам бре па незнам што да е :lol: вака поубаво кога размислив ова стварно ми е сумливо. :)
DeepBlue

Сино цветче

349127
Мислења: 443
Зачленет: 21 Мај 2011, 15:15
Локација: Скопје
Jas...devojkite znaat zosto!!! Слика

Врати се на Љубовни проблеми

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 1 гостин

Site Meter