Barbie-mwa напиша:Леле па имаш само 15Незнам што се занесувате вие, 15 и оп озбилна врска. Пред тебе се охооо уште многу врски. Сега е најубавиот период во твојот живот, треба да уживаш во него со другарки, а не да седиш дома затоа што имаш дечко! Ако ти е досадно-раскини му! Полесно здравје! Кажи ми ја вистината, дека изгаснала страста и сакаш да бидете одвоени неколку време, да видиш како е брз него. Или па ако несакаш да му раскинеш, охооо има безброј начини да ви биде интересно. Со тој што го сакаш, дури и 1 саат молчење нема да ти биде досадно, ќе уживаш покрај него. Да ти речам имајте секс-мала си
ете зошто не ги сакам овие врски, па се разбира ќе ви биде досадно, освен за рачиња и лапање, фаќање, друго не ни правите. Да отидете на вечера-пак неможе. Играјте монопол?
Да гледате филм, знам ќе речеш па нема каде. Е нема. Незнам навистина како да ти помогнам, ама на 15 години незнам што би правела со дечко кога неможеш дома да го одведеш, да излезеш со него после 10 во парк, или сл. Сепак ти си знаеш, мојот совет беше добронамерен, пиши што си направила

♥Strumfeta93 напиша:Чекај да ти пребаам и ќе ти помине...![]()
Мене вчера ми се скрши нокт и ми се расцвета едно влакно од косата па не сум прашала ниту една феминка што да правам. Мислам треба ли да прашам дали е погодно во 3часот на пладне да пр*нам? Ми било здодевно и мене да се накенкам да излезам со дечко ми па не сум се пожалила, не е тоа проблем, период е, било и поминало. За се не какви глупости се нервирате. Де јас вакви проблеми да имав ќе бев пресреќна.
Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 1 гостин