ТЕМА: Ми стана досадно со него

Мислење 12 Апр 2011, 17:53

Не се надмудрувам, идиотски проблеми почнаа да никнуваат.
Strumfeta93

Жолто цветче

33098469
Мислења: 2051
Зачленет: 24 Окт 2010, 20:45
Локација: Smurfland
„Зрелост е едноставно процесот на откривање дека сè она во што сме верувале кога сме биле млади е лажно, а сите оние работи во кои сме одбивале да веруваме на крајот излегуваат вистинити.“

Мислење 12 Апр 2011, 18:03

Strumfeta93 напиша:Не се надмудрувам, идиотски проблеми почнаа да никнуваат.

Да во последно време, може намерно се такви проблемите, може намерно подбуцнуваат како што беше случајот со драгана свит, а може и не. Тоа е проблемот, веќе не веруваме дури и тогаш кога некој има проблем...Затоа поарно е да не коментираме отколку да подбуцнуваме.
Strumfeta93 напиша:Чекај да ти пребаам и ќе ти помине... :fubar:
Мене вчера ми се скрши нокт и ми се расцвета едно влакно од косата па не сум прашала ниту една феминка што да правам. Мислам треба ли да прашам дали е погодно во 3часот на пладне да пр*нам
Ова не е надмудрување??? :?:
lolyta777

Жолто цветче

37085300
Мислења: 1589
Зачленет: 12 Јан 2011, 20:54
Слика
Слика

Мислење 12 Апр 2011, 18:17

Не е надмудрување, ако може нека сфати дека за глупост е отворена тема.
Strumfeta93

Жолто цветче

33098469
Мислења: 2051
Зачленет: 24 Окт 2010, 20:45
Локација: Smurfland
„Зрелост е едноставно процесот на откривање дека сè она во што сме верувале кога сме биле млади е лажно, а сите оние работи во кои сме одбивале да веруваме на крајот излегуваат вистинити.“

Мислење 12 Апр 2011, 19:08

Навистина си многу млада, а веќе ти се здосадило со дечкото, јас би ти препорачала почесто да излегуваш, да се дружиш со дргарките па и дечкото вметниго во тоа друштво може ќе ви биде забавно и по интересно или пак разговарај со него икао си млада да се врзуваш од сега за некого. Прерано се впуштате во врска и нормално до 18 години се ќе ти се здосади и се ќе ти биде пробано па после ништо нема да ти е интересни и ќе седиш со мајакати дома, ова ти го кажувам како совет и од искуство на многу мои пријателки кои сега седат дома и не се мажени не сакам да ме сватиш погрешно или да ти изигравам мајака туку ти давам совет успори со темпото во кое живееш.
love23

Зелено цветче

691576
Мислења: 554
Зачленет: 08 Дек 2010, 12:01
Не го прави она што не сакаш да ти го прават!
Слика

Мислење 04 Фев 2012, 19:44

Јас сум во СЛИЧНА ситуација. Разликата е што го сакам и не сме имале односи.Имам 17 години а идеме 11 месеци. Незнам дали ми е досадно. Сакам да раскинеме ама он да биде крив :!: за подоцна ако се каам што сум ја прекинала врската да си речам : "он беше крив што така ми направи!" :D Но има уште нешто. Досега не сретнав некоја добра другарка.. Се плашам ако напраи нешто за да раскинеме дека ке останам сама ;( Незнам што да праавааааам. Очекувам да побудалам :o :@ Помош или така нешо ? :?: П.С- си го кажав тука проблемот за дане отварам нова тема за слична работа :P
pajaceto

Фем почетничка

418
Мислења: 23
Зачленет: 31 Јан 2012, 00:08

Мислење 15 Фев 2012, 20:03

pajaceto напиша:Јас сум во СЛИЧНА ситуација. Разликата е што го сакам и не сме имале односи.Имам 17 години а идеме 11 месеци. Незнам дали ми е досадно. Сакам да раскинеме ама он да биде крив :!: за подоцна ако се каам што сум ја прекинала врската да си речам : "он беше крив што така ми направи!" :D Но има уште нешто. Досега не сретнав некоја добра другарка.. Се плашам ако напраи нешто за да раскинеме дека ке останам сама ;( Незнам што да праавааааам. Очекувам да побудалам :o :@ Помош или така нешо ? :?: П.С- си го кажав тука проблемот за дане отварам нова тема за слична работа :P

Незнам каков совет би можел некој да ти даде на ова што го бараш... Мислам дека треба малце да размислиш што сакаш , дали го сакаш дечкото или не а не да размислуваш како да го наместиш он да биде крив за раскинување па после да можеш да му се вратиш ..
mrzovolna

Фем почетничка

20
Мислења: 2
Зачленет: 25 Сеп 2011, 19:49

Мислење 15 Фев 2012, 20:15

Ако ти е досадно со него, излегувај си почесто со другарките, запознавај нови луѓе... Не си врзана за него. Ти треба да си решиш што сакаш да правиш понатаму во таа врска, дали и како сакаш да продолжите. Ако треба и разговарај со него, па заедно решете. Сепак си многу млада, а и во сите долги врски се појавува монотонија.
crazyinlove19

Жолто цветче

14821381
Мислења: 3089
Зачленет: 20 Мар 2011, 21:31
Локација: Far away.

Врати се на Љубовни проблеми

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 1 гостин

Site Meter