vaka luge ..mi treba vasa pomos okolu ova imam seriozen problem koj sto neznam kako u celost da go resam sam.
Imam devojka koja sto odevme 3 godini megutoa se desi da raskineme, no sme bile i predhodno raskinati poveke pati,no se gledavme sekogas koga sme bile raskinati bidejki se druzime so ist krug na luge.
Ovoj pat raskinavme isto taka se gledavme nekogas i se muvavme pocnavme sami povtorno da iskacame i jas imav probano nekolku pati da imame odnosi ali ona odbivase i mi vikase deka ne saka so mene da go pravi toa,a drug pat go pravela.
za ovoj mesec kako sto bevme raskinati ona me pobara mene i mi rece deka e izgleda trudna napravivme test iskoci deka navistina e trudna,no dojde moment da jas pak probam da imame odnosi i ona mi rece ne ne sakam so tebe e sega ...
Problemot e sto jas ja prasuvam od mene li e deteto ona mi vika da od tebe e nekako se slozi da imame odnosi no megutoa nastojuva da abortira jas se i ponudiv i brak i sve znaci no ona ubedeno saka i mi vika da abortita prasanjeto e dali ima sansi da otisla so nekoj drug pa da neznae od kogo e deteto?? i kako da doznaam nekako dali ima nesto voopste napraveno so nekoj drug nesto
fala vi odnapred