brokenharted1 напиша: Вика дека ме сака ама не верувам многу во тоа.
brokenharted1 напиша:Долго време собирав храброст за да пишам... Се работи за мојот дечко ние сме заедно година и пол имаме голем проблем тој постојано ме навредува ме понижува ме потценува ме вара постојано и многу ме боли тоа а најтраично е што прави јас да сум крива што ме вара со која стигне. За тие девојки вика дека се супер дека супер си поминува со нив и цитирам Јас човек и јас можам со некоја. Неможам да ви опишам колку ме боли кога го прави тоа. Тој никогаш нема време за мене за сите наоѓа освен за мене, се е нервозен и на мене се истура постојано. Јас сум крива за се според него, јас сум женско немам поим од ништо, јас сум ништо. Незнаете колку пати пробав да му раскинам и секогаш после неколку дена ме моли вика ќе се смени ама ништо не се менува. Вика дека ме сака ама не верувам многу во тоа. Цело време е љубоморен не ми дава ни да излезам вика женско си нема да се контролираш ќе идеш со некој. Искрено да ви кажам многу го сакам и незнам зашто. Знам дека без него ќе ми биде тешко али со него ми е многу потешко. Се што сакам е нормална убава врска а не ова. Ве молам за совет незнам што да правам веќе како да направам да се смени се и се да биде како што треба да биде. Ве молам да ми помогнете

Offspring напиша:brokenharted1 напиша: Вика дека ме сака ама не верувам многу во тоа.

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 2 гости