ТЕМА: Постојано се караме за ситници

Мислење 04 Фев 2012, 17:59

Мислам дека зад тие караници за ситници, стои некој поголем проблем кој чека да биде решен, ако и двајцата сакате оваа врска да опстане. Можеби има некој проблем во однесувањето кај тебе или кај него, или нешто од минатото. Ти пробај да се контролираш, да не избувнуваш лесно, затоа што во таква состојба човек знае да каже нешта за кои после тоа се кае.
Инаку за самоубиството-само те заплашува. Оној кој вистински има намера да се самоубие, никогаш не би ја споделил таа идеја со друг.
crazyinlove19

Жолто цветче

14821381
Мислења: 3089
Зачленет: 20 Мар 2011, 21:31
Локација: Far away.

Мислење 03 Мар 2012, 22:03

Mislish ke se samoubie ?
Site taka zborat, imav takva slucka porano toj imashe 21 ja 16
nego mu beshe do zenenje mene ednostavno do obicna vrska
mi se zakanuvase deka ako go ostavam ke se ubie, duri i da me isplasi
si ja izgreba rakata i napravi golema rana, jas na toa padnav i oprostiv i prodolziv
posle toa koga vidov kakvi ne ti finti prai za da me pridobie svativ i staviv oficijalno kraj.
Ako non stop imash karanici i nemozes da prodolzis so taa licnost raskini , veruvaj nema
nisto da napravi, site taka velat ;)

Потсетување од модератор

Ве молиме пишувајте на кирилица. Ако не знаете како, прочитајте овде.
Eli-.-s

Фем почетничка

00
Мислења: 7
Зачленет: 03 Мар 2012, 17:50

Мислење 01 Мај 2012, 16:51

И јас имам таков проблем со караници за секакви ситници, смао што јас сум повеќе од 3 години...
Ама колку што е тој виновен, толку сум и јас... но тој не признава дека е виновен.. и секогаш вината ми ја префрла мене... Секогаш ги слуша другарите одколку мене, кај што ќе речат тие таму ќе се оди..
и незнам сега што да правам ? Дајте некој совет?
srekata

Фем почетничка

10
Мислења: 7
Зачленет: 24 Апр 2012, 21:39

Врати се на Љубовни проблеми

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Filiposka и 2 гости

Site Meter