ТЕМА: Си ја смени лозинката на фб...

Мислење 06 Фев 2012, 17:55

Оди излегувај со другарките, санкај се на снегот. Ќе пораснеш за некоја година - ќе сфатиш. И ќе се смееш за глупавиот фејзбук во комплет со драмата "менување пасворди и праќање срциња"
AlicaInWonderland

Жолто цветче

2207766
Мислења: 1931
Зачленет: 26 Ное 2010, 19:35
Локација: In Wonderland

Мислење 17 Фев 2012, 23:09

Сакам да ве прашам за мислење. Вчера дознав дека има фб а ми рече дека го избришал... Што да правам? Како да се понашам? Се каравме еднаш на таа тема, затоа што јас несмеам да имам фб и сега... Несакам да се карам стварно се понаша како дете...
BBojana

Бело цветче

412
Мислења: 99
Зачленет: 08 Сеп 2010, 11:53

Мислење 17 Фев 2012, 23:26

^^^ За почеток, прочитај го постот на членката над тебе. Кратко и јасно, девојката се кажала...
И само ќе додадам...Get a life!
Lola-M

Сино цветче

184112
Мислења: 283
Зачленет: 16 Ное 2011, 22:56

Мислење 17 Фев 2012, 23:38

Сетајќи наоклу по темиве ми се смачи читајки од девојчиња по 15 години, демек врски, дечковци, секс :o .. а да ве прашам вие имате родители !?!??!

Ве знаат што пrавите каде одите, ви имаат кажано што е а што не е нормално з авашата возраст !?!??! Мислам хелоооу , ме енрвирате наместо да уживате во вашиот живот, вие овде незнаете што да правите, пасворд сменил, незнам што направил, срамота , навистина срамота .

На 15 години уживав со другарките, одев у школо и секојденвно после часовите одев на кафе, дечковци не ме интересираа, се ми беше убаво и интересно .

А вие сега што правите, каков живот имате освен ФБ друго и не правите, додуша и вашите родители не ви обракаат внимание , мое лично мислење.

Постов го пишувам за сите девојки кои незнаат да го живеат животов, и се замараат со глупости, жалам што сум груба, но ми скисна веке од овие глупости :puke:
lovely-girl

Сино цветче

7483
Мислења: 232
Зачленет: 08 Сеп 2010, 12:49

Мислење 18 Фев 2012, 00:11

Пасворд сменииилллллллллллл ????????? :fubar:

Па ја да сум Он, не би менувал пасворд , девојката би ја сменил 8) :*
WildCherry

Зелено цветче

517730
Мислења: 838
Зачленет: 20 Авг 2011, 22:03
Локација: Somewhere I Belong
Need a hug ?

Мислење 18 Фев 2012, 01:58

BBojana напиша:Сакам да ве прашам за мислење. Вчера дознав дека има фб а ми рече дека го избришал... Што да правам? Како да се понашам? Се каравме еднаш на таа тема, затоа што јас несмеам да имам фб и сега... Несакам да се карам стварно се понаша како дете...

Се читаш !? Несмееш да имаш фб?! Татко ти е тој или што ти е? Маж не ти е, а ни вереник - па со кое право ти забранува да нема[ фб? Очигледно тој твој збор не слуша чим отворил скришно, така да можеш да си најдеш подобар дечко.
angel92

Жолто цветче

10911126
Мислења: 1011
Зачленет: 10 Фев 2011, 23:55
Локација: Планета Земја ..
I love everybody. Some I love to be around, some I love to avoid, and others I would love to punch in the face with a smile.

Слика

Мислење 18 Фев 2012, 02:44

Mb34 просто ме запрепасти со темава...Не се малце 15 години за вакво однесување..иако сепак можам да те "утешам“ дека постојат и повозрасни личности со твојот проблем шо лично мене не ми е сватливо ни во твојот а помалку уште во нивниот случај. Незам дали не ти е доволно што ги имаш дилемите кои 90% од девојките ги имаат во врските па мораш и на Фб да пробуричкаш за да си додадеш некоја грижа на купот. Можност да те изневери секогаш ќе има а ако ти продолжиш да се однесуваш двојно помало од твојата возраст само ке ја потикнеш иницијативата во него, зошто драга врска не се гради на основа на фејсбук ниту срце муце и маче туку на доверба и меѓусебно разбирање а ти би требало и ова да го знаеш земајки во обзир дека си имала "сериозна" 2 годишна врска.
мој совет е (а и ко шо гледам и на пола феминки) а си о релаксираш главчето да се журкаш и се друго што личи на твојте години

**а за моментот "не можам да му се скарам ме моли" ми дојде да се одлогирам за секогаш! Дај малце покажи став-ако веќе си разочарана од него како шо велиш
Fibia

Бело цветче

1213
Мислења: 72
Зачленет: 10 Јан 2012, 15:20
Слика

Мислење 18 Фев 2012, 18:24

lovely-girl напиша:Сетајќи наоклу по темиве ми се смачи читајки од девојчиња по 15 години, демек врски, дечковци, секс :o .. а да ве прашам вие имате родители !?!??!

Ве знаат што пrавите каде одите, ви имаат кажано што е а што не е нормално з авашата возраст !?!??! Мислам хелоооу , ме енрвирате наместо да уживате во вашиот живот, вие овде незнаете што да правите, пасворд сменил, незнам што направил, срамота , навистина срамота .

На 15 години уживав со другарките, одев у школо и секојденвно после часовите одев на кафе, дечковци не ме интересираа, се ми беше убаво и интересно .

А вие сега што правите, каков живот имате освен ФБ друго и не правите, додуша и вашите родители не ви обракаат внимание , мое лично мислење.

Постов го пишувам за сите девојки кои незнаат да го живеат животов, и се замараат со глупости, жалам што сум груба, но ми скисна веке од овие глупости :puke:

И јас по неколку пати роварам по Врски и Љубовни теми, ама ова тема ми боде очи! Добредојде во клубот, не си сама, на 80% од феминките ни скисна од такозваниот ФБ проблем!
Не сум којзнае колку кадарна да делам совети, но преувеличувањето на една социална мрежа и нејзинотото влијание на врската е една од најголемите глупости која ја имам прочитано! Факт е човек ко човек е социална единка која создава врски, љубовни, пријателски, роднински...и сл...тоа право не можеш на човек да му го одземеш! Тоа е дел од нормалното живеење....па дај ви се молам, удрил лајк на друга женска....па што? Биг деал!
Мислам дека е време малце пореалистично да се размислува на ова ситуација... Фб не е мерна единица на љубовта....
Fleur-De-Lis

Сино цветче

4436
Мислења: 140
Зачленет: 05 Фев 2012, 01:41

Мислење 19 Фев 2012, 03:13

На пример тој да си ја смени лозинката на фб јас ќе си ги исечам вениве..
beached

Зелено цветче

1398845
Мислења: 587
Зачленет: 21 Дек 2010, 22:12
If practice makes perfect and nobody is perfect,then why practice ?

Мислење 19 Фев 2012, 21:37

Слика
Слична глупост.

Дечко ти да беше паметен немаше да си ја смени лозинката (ниту ќе ти ја кажеше), туку ќе те сменеше тебе.

:fubar: :fubar: :fubar: :fubar:

BBojana напиша:Сакам да ве прашам за мислење. Вчера дознав дека има фб а ми рече дека го избришал... Што да правам? Како да се понашам? Се каравме еднаш на таа тема, затоа што јас несмеам да имам фб и сега... Несакам да се карам стварно се понаша како дете...

Па направи си и ти фб бе, што он имал (не го избришал), а ти несмееш да имаш, како не, напрај си ти уште одма!!! И сакаше да кажеш и двајцата се однесувате како деца не само тој? :wasntme:
gothchick

Зелено цветче

230121
Мислења: 614
Зачленет: 28 Мај 2011, 18:17
Локација: Скопје.
Слика

Врати се на Љубовни проблеми

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 2 гости

Site Meter