BBojana напиша:Сакам да ве прашам за мислење. Вчера дознав дека има фб а ми рече дека го избришал... Што да правам? Како да се понашам? Се каравме еднаш на таа тема, затоа што јас несмеам да имам фб и сега... Несакам да се карам стварно се понаша како дете...

lovely-girl напиша:Сетајќи наоклу по темиве ми се смачи читајки од девојчиња по 15 години, демек врски, дечковци, секс.. а да ве прашам вие имате родители !?!??!
Ве знаат што пrавите каде одите, ви имаат кажано што е а што не е нормално з авашата возраст !?!??! Мислам хелоооу , ме енрвирате наместо да уживате во вашиот живот, вие овде незнаете што да правите, пасворд сменил, незнам што направил, срамота , навистина срамота .
На 15 години уживав со другарките, одев у школо и секојденвно после часовите одев на кафе, дечковци не ме интересираа, се ми беше убаво и интересно .
А вие сега што правите, каков живот имате освен ФБ друго и не правите, додуша и вашите родители не ви обракаат внимание , мое лично мислење.
Постов го пишувам за сите девојки кои незнаат да го живеат животов, и се замараат со глупости, жалам што сум груба, но ми скисна веке од овие глупости

BBojana напиша:Сакам да ве прашам за мислење. Вчера дознав дека има фб а ми рече дека го избришал... Што да правам? Како да се понашам? Се каравме еднаш на таа тема, затоа што јас несмеам да имам фб и сега... Несакам да се карам стварно се понаша како дете...

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: Нема регистрирани корисници и 2 гости