ТЕМА: Врска со оженет човек

Мислење 02 Мар 2011, 21:35

што би направиле доколу се вплеткате во врска со човек со кого имате неверојатен секс,со вас е шармантен,нежен неодолив љубовник.дознавате дека е оженет и цел свет се руши над вас. би ја запреле аферата или би продолжиле да го слушате своето срце?
Persefona

Фем почетничка

21
Мислења: 5
Зачленет: 01 Мар 2011, 18:27

Мислење 02 Мар 2011, 21:40

самата си правиш да ти биде тежок животот. стварно стопирај доколку можеш. не е ок... има вакви многу примери, али не е ок... како дозна дека е женет?
NellPam

Фем почетничка

123
Мислења: 35
Зачленет: 04 Дек 2010, 21:12

Мислење 02 Мар 2011, 21:43

Ако имал сериозни намери со тебе (ако не му бил бракот во ред) ќе ти кажел уште да започнете било што, па да остави ти да решиш дали сакаш да имаш нешто со таков човек.
Вака ми изгледа само дека сака секс и добар провод.
Стави се малку на местото на жена му, која го чека дома секој ден, децата (ако ги има) кои се радуваат на секој момент поминат со тато...
Сепак и да си знаеш,тежок е животот со разведен човек. Не дека самиот живот со него е тежок, туку околината ти го отежнува сето тоа.
Размисли си добро дали сакаш да поминеш низ долг трнлив пат кој не се знае каде ќе те одведе.

Сепак мој совет е да си најдеш некој слободен со кој сексот ќе ви биде уште подобар.
blond

Жолто цветче

33453179
Мислења: 1926
Зачленет: 24 Сеп 2010, 10:11
Слика

Мислење 02 Мар 2011, 21:46

Persefona напиша:што би направиле доколу се вплеткате во врска со човек со кого имате неверојатен секс,со вас е шармантен,нежен неодолив љубовник.дознавате дека е оженет и цел свет се руши над вас. би ја запреле аферата или би продолжиле да го слушате своето срце?

А и според ова што го пишуваш, вашето делува повеќе на авантура, а не врска.
Подалеку од таквите, и за атер на жената (и ако има деца), и зашто како што денес жена му ја вара со тебе, така утре може тебе да те вара со некоја трета, и така до недоглед. Очигледно човекот си нема поставено граници на своето задоволство.
Верувам дека и ти не сакаш да си дел од љубовен триаголник. :)
Nightwalker

Зелено цветче

30261912
Мислења: 948
Зачленет: 04 Фев 2011, 18:00

Мислење 02 Мар 2011, 21:54

Тотално неприфатливо.
Особено ако од самиот почеток сето тоа се основало врз база на лаги.
Би пресекла уште истиот момент кога ќе дознаам дека е женет. Што ќе ми е таа романтика, "љубов" и нежност ако не е само мој?
И не само што е тотално неприфатливо туку и ги осудувам оние девојки кои тоа го прават свесно.
Без разлика дали во тој брак има деца или не тоа сепак е едно семејство.
Не би сакала да бидам причина за растурање на нечие семејство.
Мислам дека треба да се ставиме во обратната позиција. Па? Би сакала да ми се случи истото тоа? Мојот сопруг да има друга.. НЕ! НИКАКО!
Крај на дискусијата! Не се во ред овие врски, авантури или што и да се.
bitter-girl

Зелено цветче

461236
Мислења: 558
Зачленет: 23 Дек 2010, 03:03
Слика

Мислење 02 Мар 2011, 22:04

mozam i nemozam da razberam no ne sum bas kompetentna da zboram na taa tema kojznae sto ke si pomislite no eve i jas bev vo slicna situacija samo sto mojata eskalirase i stana tragedija jas ne sum losa licnost no ispadnav takva.se gledavme dolgo vreme dovolno toj da se zatreska do usi.ispadna deka e zenet i nekako sovesta mi grizese celo vreme.pocnav da se oddalecuvam i na kraj go ostaviv tolku ladno za da toj se pobrka i podnese razvod i sega za kade sum mislam ne jas toj so zeskata glava.a jas? jas sum dve iljadi kilometri daleku od nego zosto nemav druga opcija.mnoogu e tesko i zalno i ne go posakuvam na nikoj devojki prekinete pred da rasturite.pomina nekoe vreme slusnav deka go ponistil razvodot no pocnal da se drogira toj navistina nemoze da pomine preku se nemam zborovi dodeka go pisuvam ova mi se kine srceto no toa e toa
Butterfly-itgirl4s

Сино цветче

20054
Мислења: 414
Зачленет: 29 Јан 2011, 17:03
i was born cool but global warming made me hot :))

Мислење 03 Мар 2011, 00:30

:(((toa e isto kako da odis vo gradina da ima tolkuubavi ovosja a ti da znaes deka nesmees da probas od niedno ili da se dvizis vo kor sokak iskreno ne ja opravudavam takvata vrska .. ima deca zena kako bi se custvuvale vie vo nivna koza zamislete za mig deka e mil i nezen deka ve "saka" ma nemoj ili saka da e** vakvite vrski mi se najmizerni ne bi dodala nisto dr :S

Потсетување од модератор

Ве молиме пишувајте на кирилица. Ако не знаете како, прочитајте овде.
macetoo

Фем почетничка

56
Мислења: 8
Зачленет: 07 Ное 2010, 19:53

Мислење 03 Мар 2011, 00:43

Persefona напиша:што би направиле доколу се вплеткате во врска со човек со кого имате неверојатен секс,со вас е шармантен,нежен неодолив љубовник.дознавате дека е оженет и цел свет се руши над вас. би ја запреле аферата или би продолжиле да го слушате своето срце?

Би го оставила во истиот момент кога ќе дознаам дека е женет. Ете тоа би направила. Не го прави тоа што несакаш тебе во иднина, во брак кога ќе бидеш да ти го прави некоја девојка. Пресечи веднаш и немој да си го комплицираш животот. А и како што викаат СЕ СЕ ВРАЌА СЕ СЕ ПЛАЌА. Ако сега не прекинеш само ќе се заплеткуваш во магичен круг од кој излезот понатаму ќе станува се посложен и посложен и некој ќе страда(а тоа најверојатно ќе бидеш ТИ).
GiaMarie

Бело цветче

3833
Мислења: 76
Зачленет: 03 Фев 2011, 21:09

Мислење 03 Мар 2011, 00:59

дознав сосема случајно од неков колега кога дознав како да ме удри гром не можев да поверувам мислев дека сонувам
Persefona

Фем почетничка

21
Мислења: 5
Зачленет: 01 Мар 2011, 18:27

Мислење 03 Мар 2011, 01:02

Многу ми е жал. Искрено и од срце ти кажувам. Ужасно е кога за некој имаш надеж, мислиш дека ќе биде нешто од сето тоа ќе се случи вакво нешто. Е сега доаѓа тешкото. Не можеш да го игнорираш овој факт, ако продолжиш со ова само ќе тонеш подлабоко... Ама подобро порано, отколку покасно. А колку време се гледавте?
RainBow

Црвено цветче

6719909
Мислења: 9834
Зачленет: 03 Дек 2009, 16:27
"Таму каде што се љубиме никогаш не е ноќ..."

Врати се на Љубовни проблеми

Кој е онлајн

Оваа категорија моментално ја разгледуваат: BurstBerry и 2 гости

Site Meter