Прашај гинеколог!

Консултации со доктори од Универзитетската клиника за гинекологија и акушерство.

Подреди по:
Наслов
Одговори Прегледи
Последно мислење ↓
 1. RainBow
  Одговори:
  0
  Прегледи:
  2.044
 2. bilkata
  Одговори:
  1.428
  Прегледи:
  148.966
 3. maleckataaa
  Одговори:
  29
  Прегледи:
  12.869
 4. CrvenoJagotce
  Одговори:
  849
  Прегледи:
  75.720
 5. ezv
  Одговори:
  79
  Прегледи:
  67.385
 6. Dr.Trajkovski
  Одговори:
  67
  Прегледи:
  17.980
 7. Fatma88
  Одговори:
  236
  Прегледи:
  58.643
 8. Vanjce09
  Одговори:
  9
  Прегледи:
  2.222
 9. Laura12
  Заклучен(а)

  Бременост

  Одговори:
  81
  Прегледи:
  12.027
 10. crnaaa
  Заклучен(а)

  HPV - тип 16

  Одговори:
  8
  Прегледи:
  4.084
 11. kristina.1234
  Заклучен(а)

  Прашање

  Одговори:
  71
  Прегледи:
  6.827
 12. Delilahh
  Одговори:
  72
  Прегледи:
  27.452
 13. lovefashion
  Одговори:
  209
  Прегледи:
  24.884
 14. Mateja1809
  Одговори:
  51
  Прегледи:
  18.641
 15. nena153
  Одговори:
  8
  Прегледи:
  2.279
 16. simonceee
  Одговори:
  112
  Прегледи:
  30.233
 17. mdb
  Одговори:
  20
  Прегледи:
  7.334
 18. boyanaici
  Одговори:
  33
  Прегледи:
  8.462
 19. Dr.Aluloski
  Одговори:
  159
  Прегледи:
  45.496
 20. vesnicamk
  Заклучен(а)

  Инфекции

  Одговори:
  398
  Прегледи:
  63.907
 21. Saraaax3
  Одговори:
  4
  Прегледи:
  1.255
 22. Ance-to
  Заклучен(а)

  Гради

  Одговори:
  2
  Прегледи:
  1.322

Опции за редоследот на темите

Се вчитува...