Анксиозност

Discussion in 'Психологија' started by dunja, Jan 12, 2010.

1. lovely girl M

lovely girl M Истакнат член

sekako deka ne. Ako ti prepishal doktor togash konsultirajse so nego ili odi na drug psihijatar.a na tvoja raka ne smees da piesh oti stvaraat zavisnost. Jas prebrodiv se bez apcinja.ako ti treba sovet pishimi vo lp.

gogimica, Quickshare and GirlLove like this.
  2. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Дали смеам да се напијам Лоразепам на гладно?

3. Babygirll3

Babygirll3 Истакнат член

Да, можеш

GirlLove likes this.
  4. Askopje

Askopje Истакнат член

Анксоизноста ми удри на рамнотежа, неможам да излезам никаде како пијана сум постојано. Ајде се наканив да излезам барем до крај на улица и назад, да пропешачам и да ме фати воздух два три чекори и одма почнува губење рамнотежа, вртоглавици, срцето во пети и рикверц назад. Чаре некое со губење на рамнотежа, искуства ве молам споделете.

5. roki1919

roki1919 Нов член

Дечки по грешка срчав нешо на гугл па налетав на муабетов и специјално се регистирав само ви кажам чуден лек, побарајте на фејсбук дефектолошки кабинет пчелка, се наоѓа во влае лечат од депресија анкциозност и 100 други работи бар имам другар што му е супер сега, малце е скапо не сум сигурен но распрашајте се,поздрав и вероватно нема да ми текне да се логирам тука пошто сум мушко и слично,позз

Askopje likes this.
  6. Miss.A.

Miss.A. Истакнат член

Дали е нормално и после скоро 24 часа да се осеќа ефектот на диазепам од 5мг? :^)

7. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Дали е ок, да се напијам Кока Кола? Пред саат време испив пола Лоразепам

8. Babygirll3

Babygirll3 Истакнат член

Ako ne ti smeta zosto da ne. Mene ponekogas mi smeta kofeinot vo koka kola i kafe pa gi odbegavam :)

9. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Дали смеам да пијам Лоразепам секој ден по пола. Т. Е. Од 1,5

10. lovely girl M

lovely girl M Истакнат член

Ne

11. Felix_88

Felix_88 Нов член

Здраво на сите, спаѓам во групата на анксиозни, неколку години со ред. До сега успевав да ги исконтролирам, меѓутоа пред неколку дена добив таков паничен напад што се тресев како земјотрес да ме фатил.

Ме интересира мислење и ваши искуства за користење на Канабидиоил (масло од канабис). Многу читав на интернет дека маслото со ЦБД помага во анксиозноста.

Ве молам секој што има пробано или знае некој што пробал, нека сподели искуства :l:

12. Bunny2

Bunny2 Популарен член

Не би требало да се пијат цел живот.Најверојатно дозата не ти е погодена,а може и апчињата.Разговарај со докторот што ти ги препишал.Ретко кој ги има погодено од прв пат.А и не знам колку време ги пиеш,ама после долго време се развива толерантност.Исто така и ако пиеш алкохол не делуваат,барем не како што треба.
    Не можеш само на нив да се потпреш.Не постои магично апче кое ќе го реши проблемот од корен.Мора да работиме и на себе.Ова и за сама себе го зборам,зошто на моменти и јас заборавам.
    Нормално е да имаме лоши денови и покрај терапијата.
    П.С. Мене ми доцни,ПМС ме уби,а и климава си го прави своето.Немам волја за ништо.

13. snegce

snegce Истакнат член

Ова моево е веќе страшно...Постојано сум со лоши мисли. Ми се вртат болести во глава, се плашам за се'. Дали е можно цревата да пукаат на нервна база? Од стрес ме боли глава, добивам тахикардии. Неподносливо е...Се трудам да се сменам, но тешко е.

Sandra91 likes this.
  14. You can do it

You can do it Истакнат член

Devojki...mi treba dobar psihijatar koj raboti na privatno...Slusnav za Meri Boshkovska od remedika..imate nekoj vie sto preporacuvate? Fala vi :)

15. Lady D ❤️

Lady D ❤️ Популарен член

Devojki, imam anksioznost odredeno vreme. Bev na psihijatar i mi preporacha da pijam ksanaks(xanax) Dali nekoja ima iskustvo so ovie apchinja?

16. Sireni

Sireni Истакнат член

Здраво како се ослободи од анксот ако сакаш сподели искуство топло те поздравувам

17. darlingdragon

darlingdragon Истакнат член

Многу се чувствувам лошо во последно време..Имам страв за сите работи во животов и се си мислам дека ќе ми се случи нешто лошо,имам лоши претчувства и веќе ми е преку глава од се ова..Влегувам во расправии со најблиските заради тоа што се чувствувам несигурно и лошо..Мислам дека во секој момент другарките и дм ќе се тргнат од мене заради мојата несигурност:worried::(

18. Felix_88

Felix_88 Нов член

Nema nisto loso da se sluci :) treba samo da znaes deka toa e se vo tvojata glava, i ne e vistina. Za da pomine, treba da se soocis, primer ako mislis deka nesto loso ke se sluci, da recime ke dobies infarkt? Reci si ajde da vidam :) ke vidis deka nema nisto loso da bidi.... ili ke propadni svetot? Ke si recis - neka propadni... za raboti koi ne zavisat od tebe nema da razmisluvas so mozi da se sluci

19. darlingdragon

darlingdragon Истакнат член

Џабе..Ќе бидам позитивна на кратко и потоа пак добивам чудни емоции во мене.Веќе немам ни желба за живот,ни јадам ни спијам многу ме мачат чувствата во мене ..Си замислувам во глава работи и мислам дека се точни а не се..

Sandra91 likes this.
  20. Felix_88

Felix_88 Нов член

Ajde kazi mi koi se tie raboti koi te macat, da gi podiskutirame :)