Бакнеж во чело

Discussion in 'Врски' started by yummy, Apr 18, 2010.

1. Gunshine

Gunshine Истакнат член

Ау да! Преубаво чувство коа ќе ме баци во чело, ама така на подолго време да застане така и да те гушне после тоа, силно... силно...

2. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Бакнежот во чело е знак дека личноста те почитува, еден од најубавите и најскапоцени бакнежи...

DELFIN-15 and mime87 like this.
  3. starfish

starfish Популарен член

Мојов еднаш ме баци во чело додека се е*евме. |(
    Не разбирам, жими се.
    Дури и настрано ми е малку..... :|

zhap4e likes this.
  4. lily-prune

lily-prune Истакнат член

обожавам кога ке ме бакне во чело и ке ме гушне така силно а тоа го прави често би можела засекогаш вака да останам :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

5. vlubena

vlubena Истакнат член

Бакнеж во чело па прекрасно чуство,се чуствувам сакано,заштитено,и најубо :rofl: абе абе прекрасно нешто ;)

6. lovergirl19

lovergirl19 Истакнат член

се чувствувам како мало дете..сакано и среќно!!

stronggirl636 likes this.
  7. Mija

Mija Истакнат член

Ооооо колку ми е убаво само кага ќе ме бакне во чело многу многу се чуствувам почитувано и сакано :angel:

8. Neytiri

Neytiri Популарен член

И пак продолжува со тој негов бакнеж во чело па немој да ми правиш вака...можеби ќе се заљубам, а тоа не сакам |(

9. just.a.girl15

just.a.girl15 Истакнат член

Mene pa ich ne mi se sviga toa...neznam zasto ali premnogu me nervira :/...da ne e pogresno moeto mislenje?!
    [mod-kirilica:10yivmj3][/mod-kirilica:10yivmj3]

10. Ashling

Ashling Популарен член

Не.
    И јас го замразив.
    Ми стана синоним за дволичност.

11. mime87

mime87 Популарен член

да ме бацнува цуцето мое се осеќам среќно и заштитено од теков бакнеж :*
    и јас него ама кога ќе ми дојде од срце поинаку не би можела(искрена сум :lol: )

12. Zaljubena111

Zaljubena111 Популарен член

Саканиот многу често го практикува тоа, најубаво ми е кога оди на работа наутро (а оди порано од мене), а јас спијам или се уште не сум расонета и само ќе се наведне и ќе ме бакне во чело, веднаш ги отварам очите :o :inlove:

13. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Дечко ми само јас сум го бакнала во чело т.е. прва и за сега последна ....за бакнежов не сум ни знаела дека толку е како да кажам приврзан и за него е како свето нешто што не може секоја да има привилегија, мило ми е што јас ја имав таа привилегија и нормално што ми дал вакво значење на мене :angel: (кога ми кажа на почеток се смеев, и си мислев што му е? ама откако го запознав подобро сватив дека не е само за бакнежов ваков него и за мн др. работи и ми е посебно драго што е таков ) :)

Порано мислев дека во чело се бакнуваат само мртви ( луда ) :$ Ама уствари сосема друго значење имал бакнежов, почит, верност,доверба...Од него и ја го засакав и ми е меѓу омилени бакнежи а и плус некое посебно чувство ми дава, магично...Он секогаш кога си идам дома на испраќање ме бакнува во чело( ритуал си имаме, прво во образ и во двете, па нос, па очи, па брада, па чело, па во уста ^_^ ) :)

14. Hipica

Hipica Форумски идол

Во последно време ваквиот бакнеж ми ја изгуби смислата, некако многу почнаа да го злоупотребуваат.
    Порано значеше сигурност, доверба, заштита... сега некои го искористуваат само за да легнат некоја. Катастрофа :tmi:

15. Lina24

Lina24 Истакнат член

јас пак незнаев дека ете толку ,,многу,, значело да те бакнат во чело. мене дечко ми цело време ме бакнува дури и повеќе од тоа што ме бакнува во уста, некогаш дури и досадно ми е (уствари не ми е ама...) :lol: , а јас пак не сум го бакнала, дали оти е две глави над мене или пак не ми ни текнало, ете.....

mal.ecka likes this.
  16. MayaBee

MayaBee Истакнат член

мммммммммммммм....нема поубаво! Нјубаво чуство! обожавам да давам бакнеж во чело а и најсреќна сум кога дечко ми ќе ме баци :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

17. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Би сменала 100 бакнежи на усна за 1 во чело :D најубаво се чувствувам тогаш кога добивам ваков бакнеж,некако се разнежнувам,се опуштам и повторно се вљубувам.........

18. MissLovely

MissLovely Истакнат член

Ааа... Бакнеж во чело, нешто најслатко! Некако ми дава до знаење дека можам да бидам сигурна покрај него, и воопшто за ништо да не се грижам... накратко го обожавам :D :D

19. maca99

maca99 Популарен член

:inlove: обожавам кога нежно во чело ќе ме бакне дечко ми,ми дава сигурност :)

20. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Мене бакнежот во чело ме асоцира на татко ми,тој така кога и да се видиме ме бакнува обавезно во чело.
    Првпат кога ме бакна дечкото дури и чудно ми падна бидејќи дотогаш само татко ми така ме бакнувал,сега веќе нормално ми,така ме буди кога ќе заспијам во дневна за да си легнам во спална :lol: