Ау да! Преубаво чувство коа ќе ме баци во чело, ама така на подолго време да застане така и да те гушне после тоа, силно... силно...
обожавам кога ке ме бакне во чело и ке ме гушне така силно а тоа го прави често би можела засекогаш вака да останам
И пак продолжува со тој негов бакнеж во чело па немој да ми правиш вака...можеби ќе се заљубам, а тоа не сакам
Mene pa ich ne mi se sviga toa...neznam zasto ali premnogu me nervira :/...da ne e pogresno moeto mislenje?! [mod-kirilica:10yivmj3][/mod-kirilica:10yivmj3]
да ме бацнува цуцето мое се осеќам среќно и заштитено од теков бакнеж и јас него ама кога ќе ми дојде од срце поинаку не би можела(искрена сум )
Саканиот многу често го практикува тоа, најубаво ми е кога оди на работа наутро (а оди порано од мене), а јас спијам или се уште не сум расонета и само ќе се наведне и ќе ме бакне во чело, веднаш ги отварам очите
Дечко ми само јас сум го бакнала во чело т.е. прва и за сега последна ....за бакнежов не сум ни знаела дека толку е како да кажам приврзан и за него е како свето нешто што не може секоја да има привилегија, мило ми е што јас ја имав таа привилегија и нормално што ми дал вакво значење на мене (кога ми кажа на почеток се смеев, и си мислев што му е? ама откако го запознав подобро сватив дека не е само за бакнежов ваков него и за мн др. работи и ми е посебно драго што е таков ) Порано мислев дека во чело се бакнуваат само мртви ( луда ) Ама уствари сосема друго значење имал бакнежов, почит, верност,доверба...Од него и ја го засакав и ми е меѓу омилени бакнежи а и плус некое посебно чувство ми дава, магично...Он секогаш кога си идам дома на испраќање ме бакнува во чело( ритуал си имаме, прво во образ и во двете, па нос, па очи, па брада, па чело, па во уста )
Во последно време ваквиот бакнеж ми ја изгуби смислата, некако многу почнаа да го злоупотребуваат. Порано значеше сигурност, доверба, заштита... сега некои го искористуваат само за да легнат некоја. Катастрофа
јас пак незнаев дека ете толку ,,многу,, значело да те бакнат во чело. мене дечко ми цело време ме бакнува дури и повеќе од тоа што ме бакнува во уста, некогаш дури и досадно ми е (уствари не ми е ама...) , а јас пак не сум го бакнала, дали оти е две глави над мене или пак не ми ни текнало, ете.....
мммммммммммммм....нема поубаво! Нјубаво чуство! обожавам да давам бакнеж во чело а и најсреќна сум кога дечко ми ќе ме баци
Би сменала 100 бакнежи на усна за 1 во чело најубаво се чувствувам тогаш кога добивам ваков бакнеж,некако се разнежнувам,се опуштам и повторно се вљубувам.........
Ааа... Бакнеж во чело, нешто најслатко! Некако ми дава до знаење дека можам да бидам сигурна покрај него, и воопшто за ништо да не се грижам... накратко го обожавам
Мене бакнежот во чело ме асоцира на татко ми,тој така кога и да се видиме ме бакнува обавезно во чело. Првпат кога ме бакна дечкото дури и чудно ми падна бидејќи дотогаш само татко ми така ме бакнувал,сега веќе нормално ми,така ме буди кога ќе заспијам во дневна за да си легнам во спална