Брачни совети

Discussion in 'Брак' started by Silver.E, Aug 27, 2013.

1. Luna91

Luna91 Популарен член

Па и тоа кажи му го. Двоете од уста на детето ваше за тие смрдлите себични да ги раните.
    Извинете на речник, се пренапнав.

2. Flyfly111

Flyfly111 Активен член

Знае тој ама не сака да преземи ништо. Еднаш им рече како што пишав, рекоја да не идите и вие и тој готово се сврти на нивна страна, продолжи да се кара со мене. Изгледа сама да си живее со мама и дада, не бил созреан за брак и семејство.

Idedemja, Luna91 and Peanut Butter like this.
  3. WildMk

WildMk Форумски идол

На мајка им пичкчата!
    Ко ќе плаќат тие, тогаш ќе бидат дома!

Ти во наводници дома го кладе, тие ко дома се осеќале :@:@

Добро зошто не ги отераш сите тројца у три лепе пичке материне?
    ако сака толку на сестра му и на мајка му нека му напрај деца и со нив нека живеј!
    Ебате мекотелот ебате!

4. Flyfly111

Flyfly111 Активен член

Хаха.. ме насмеа. Се случило и тоа, ние да сме кај нив, она од на работа во станот кај нас. Се јавува сопругот, нели доаѓаш таа вика пијам кафе во станот и ќе дојдам. Јас бев во шок, ладна пот ме облеа. Не верував дека до толку ќе се опушта, па дури и да не сме таму да ди пие кафе.

Peanut Butter and WildMk like this.
  5. WildMk

WildMk Форумски идол

Се' и сешто трпите луѓе!
    Не си прајте вака, аман!

6. Mantub

Mantub Форумски идол

Аххх леле да ми беа мене овие две, имаше и мајче и шајче да им отерам у курац, на гости да не им текне да дојдат, а не па да живеат тука.
    Немаше ни да помислам да се разведам пред да се разберам со нив, шо да ми стои недокажано цел живот, прво ќе се разберев вака, а после ќе се разведував.

7. Mikha4

Mikha4 Популарен член

Со безобразни некогаш мора и ти да си безобразна. Јасно и гласно кажи им дека веќе не се добродојдени во ТВОЈОТ ДОМ. Штом не се свесни дека пречат (или се свесни, па имаат други намери), нема потреба да се објаснуваш понатаму.
    А со маж ти, не знам што ќе правиш. Ако не разбере сам дека не се работи за избор и заземање страна, туку дека е забегано за возрасен маж да сака да живее во заедница при имајќи тапија на негово име, немате никаква шанса заедно.

8. x-MajaEsposito-x

x-MajaEsposito-x Популарен член

Колку поќе попушташ толку поќе на гла ти се качваат.
    Премногу си попуштила, п р е м н о г у. Тоа е твоја вина. Сама ако не ставиш крај на ова ништо не прајш.

9. elimkd

elimkd Форумски идол

Како сме сите овде нак’рчени немој да се собериме и со све партали надвор да ги рашутираме

10. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Ова кревање притисок пред спиење.
    Маж ти за јајца да го бесиш, ионака ги нема.

11. WildMk

WildMk Форумски идол

:rofl: Замисли да им се појавиме на врата 50 жени, сите накострешени и спремни да се 'одмаздат' за секоја неправда која им била нанесена од in-laws :rofl::rofl::rofl:

12. Flyfly111

Flyfly111 Активен член

Тоа најмногу ќе ми помогне.
    Јас со секојдневни кавги не постигнав ништо. Само ние двајцата како пар се распаќаме. Тонеме надолу и надолу....

13. Mikha4

Mikha4 Популарен член

Добра идеја!

@Flyfly111 можеш слободно да си ја смениш бравата дури не се таму, па гледи си сеир. Уште поважно нерви ќе си заштедиш не влегувајќи во конфликт со нив. Појасна порака, здравје.

Инаку, спомна дека имаш и брат. Пробај разговарај со него, побарај и ти помош, не е фер тројца на еден.

Bezimenka90, Annath, Ivan4e04 and 9 others like this.
  14. WildMk

WildMk Форумски идол

Не така!
    Шотуку се самосожалуваш?!
    Леле, леле!

Ами борба е животот!
    Ќе си се бориш за место под сонцето!

Крени глата и постави правила.
    Ич да не му се плашиш!
    То шо треба да е твое, твое ќе си биде секогаш :hug:

15. violetblue

violetblue Популарен член

И јас тоа ќе пишев сега, да работам дома, станувам и менам брава па нека ги пред врата сите, ако треба и полиција нека викат. А на маж ми ќе му кажам ако сакаш со мајка ти и сестра ти врати си се дома не ти треба клуч од овој стан.

16. Nikolina35

Nikolina35 Популарен член

:D:D:D:D
    Ја мислам тогаш и куќата ќе ни ја дадат и на улица ќе спијат ако треба ама нема да им текне веќе у туѓ кокошарник да кокодакаат.

Ама не бе, сериозно овие се оперирани од срам и осет и само дрско со вакви, нема да те разберат пак ама барем тебе полесно ќе ти биде.

17. WildMk

WildMk Форумски идол

Се послав од смеење бе!!! :rofl::rofl::rofl::rofl:
    Маж ми ме прашва шо ми е?! :rofl::rofl::rofl::rofl:

*На арно нека е
    **Баба mode on

18. Idedemja

Idedemja Популарен член

Давај адреса идам јас со стапот има за секунда да ги набркам, леле ама се напнав отидов да грицкам нешто од нервоза. Ти многу си добродушна и многу си допуштила и сега на глава ти се се*ат, ама има чаре и излез и од ова, со вакви 'пациенти' знаеш како најдобро ќе се разбереш кога ќе се спуштиш на нивно ниво и ќе бидеш и ти 'пациент' како нив.
    Ама прво мора со маж ти да расчистите неколку нешта, зошто според мене он вака игра против тебе у сојуз со нив. Зошто и да изграваш и ти чукната како нив има опасност и тој да ти се сврти прoтив тебе, ама бар ќе видиш на што си и со него, сите тројца тогаш сиктер, за стан, кредити отпосле ќе се договарате. Чувај здравје и нерви ќе ти требаат што и да одлучиш да правиш и што и да ти се случува у таа луда куќа.

Bezimenka90, Annath, Ivan4e04 and 8 others like this.
  19. нина122

нина122 Популарен член

Леле читам и кожата ми се ежи, како така во туѓ стан си купила мебел и си се сместила во собата на детето, па уште и не давала пари ни за сметки, ни за храна, нит за рата за станот... Јас за коса би ја фатила и би ја исфрлила од дома, жими се.. Нека си оди кај мајка и и кај татко и, што има кај вас да престојува.. А и маж ти, он е највеќе виновен, кога веќе се оженил и створил дете, за него ќе си гледа, а не за мајка му и за сестра му, како може од детето да крати за на сестра му да и угоди..

20. Ljubova

Ljubova Истакнат член

Ја кога викам злато свекрвче имам да не се занесувам. :D

Станот е нивни, но ни го дадоа. Доаѓа свеки од работа и сакаше да се измие, викам оди во спална знаеш каде се пешкиритр земи кој сакаш. А таа си седнала и вика, не шо има ја да ти буричкам по пешкири, не е ова веќе мој стан па ја што сакам да правам. Ако донесеш пешкир арно, ако не па арно. :o

А не па на мој стан да кокодака да се вселува :rofl: страшно какви свекрви постојат. Ама мажите се најкриви. Ко не може од цицка да се одвои!

i13dk, Bezimenka90, MeowMeow and 13 others like this.