Главоболка

Discussion in 'Здравствени проблеми' started by Saraa, Mar 3, 2010.

1. Pikacuuu

Pikacuuu Активен член

Zdr na site eve i mojot problem
    Od kako se porodiv pred 7 meseci non stop sum so glavobolka.
    Bev na lekar mi dade nekoj vidamini za pienjez atoa sto mi falele, toj mislese deka e od toa.
    Bolkata se uste e tuka,se plasam mnogu
    Dane e nekoj rak, na snimanje ne moze da idam zatoa sto dojam.
    Moeto prasanje e dali e normalno tolku cesto, ponegogas samo od leva strana, nekoe cudnoncustvo kako da se siri nesto vnatre,sega pak pocna da me boli od pozadi Koga procitav na internet odma stoese ako te boli pozadi toa e rak..

2. anggell

anggell Форумски идол

На интернет е секогаш најлошото.
    Дали испита тироидни и репродуктивни хормони? После порагај знаат да шекнат многу.
    Исто и синуси види. Јас со синуси имав слични главоболки и тоа секој ден со месеци.
    Може и мигрена да е.
    Само за мигрена знај дека се страшни, неиздржливи болки, со повраќање, малаксаност. Ова од мајка ми знам што поминува.

3. Merten

Merten Истакнат член

Еве сум и јас.. имам главоболка и ова стегањево ми доаѓа како бонус. Од нигде никаде од левава страна наеднаш чувствувам дополнителна болка како со нож и поминува, но се повторува многу пати во денот. Ни апче ни ништо не ми помага

4. Eli-77777

Eli-77777 Истакнат член

Главоболката по неколку дена ми помина сама од себе откако се наспав убаво бидејќи предходно недела дена неможев да спијам сепак одмор требало