Zdr na site eve i mojot problem Od kako se porodiv pred 7 meseci non stop sum so glavobolka. Bev na lekar mi dade nekoj vidamini za pienjez atoa sto mi falele, toj mislese deka e od toa. Bolkata se uste e tuka,se plasam mnogu Dane e nekoj rak, na snimanje ne moze da idam zatoa sto dojam. Moeto prasanje e dali e normalno tolku cesto, ponegogas samo od leva strana, nekoe cudnoncustvo kako da se siri nesto vnatre,sega pak pocna da me boli od pozadi Koga procitav na internet odma stoese ako te boli pozadi toa e rak..
На интернет е секогаш најлошото. Дали испита тироидни и репродуктивни хормони? После порагај знаат да шекнат многу. Исто и синуси види. Јас со синуси имав слични главоболки и тоа секој ден со месеци. Може и мигрена да е. Само за мигрена знај дека се страшни, неиздржливи болки, со повраќање, малаксаност. Ова од мајка ми знам што поминува.
Еве сум и јас.. имам главоболка и ова стегањево ми доаѓа како бонус. Од нигде никаде од левава страна наеднаш чувствувам дополнителна болка како со нож и поминува, но се повторува многу пати во денот. Ни апче ни ништо не ми помага
Главоболката по неколку дена ми помина сама од себе откако се наспав убаво бидејќи предходно недела дена неможев да спијам сепак одмор требало