1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Главоболка

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од Saraa, 3 март 2010.

1. Pikacuuu

Pikacuuu Активен член

Се зачлени на:
    1 септември 2022
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    150
    Zdr na site eve i mojot problem
    Od kako se porodiv pred 7 meseci non stop sum so glavobolka.
    Bev na lekar mi dade nekoj vidamini za pienjez atoa sto mi falele, toj mislese deka e od toa.
    Bolkata se uste e tuka,se plasam mnogu
    Dane e nekoj rak, na snimanje ne moze da idam zatoa sto dojam.
    Moeto prasanje e dali e normalno tolku cesto, ponegogas samo od leva strana, nekoe cudnoncustvo kako da se siri nesto vnatre,sega pak pocna da me boli od pozadi Koga procitav na internet odma stoese ako te boli pozadi toa e rak..

2. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    5.492
    Допаѓања:
    10.554
    На интернет е секогаш најлошото.
    Дали испита тироидни и репродуктивни хормони? После порагај знаат да шекнат многу.
    Исто и синуси види. Јас со синуси имав слични главоболки и тоа секој ден со месеци.
    Може и мигрена да е.
    Само за мигрена знај дека се страшни, неиздржливи болки, со повраќање, малаксаност. Ова од мајка ми знам што поминува.

3. Merten

Merten Истакнат член

Се зачлени на:
    31 мај 2020
    Пораки:
    555
    Допаѓања:
    891
    Еве сум и јас.. имам главоболка и ова стегањево ми доаѓа како бонус. Од нигде никаде од левава страна наеднаш чувствувам дополнителна болка како со нож и поминува, но се повторува многу пати во денот. Ни апче ни ништо не ми помага

4. Eli-77777

Eli-77777 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 ноември 2021
    Пораки:
    109
    Допаѓања:
    59
    Главоболката по неколку дена ми помина сама од себе откако се наспав убаво бидејќи предходно недела дена неможев да спијам сепак одмор требало