Педофилија

Discussion in 'Психологија' started by RainBow, Mar 4, 2010.

1. cash

cash Активен член

Бегаш од поентата. Никој не те убедува дека е вистина. Ако сакаш верувај, ако не сакаш немој. Секој си има свои ставови и причини позади истите. Поентата беше што ти буквално го одобруваше самиот чин, без разлика дали се случило или не.

Lella, WildMk, candy.cane and 2 others like this.
  2. Orthophill

Orthophill Популарен член

Сега веќе мешаш баби и жаби. Едно е обвинение за педофилија, која не се случила, а друго е да се пропагира полово општење на машки деца со полнолетни жени!

WildMk, candy.cane and cash like this.
  3. Soprugot

Soprugot Активен член

Јас не пропагира јас само кажав ако дете машко сакало на 13-14 години за мене не е тоа полово обештетување

4. lovestoneddd

lovestoneddd Форумски идол

А за женско е.
    Во ред е те разбравме.

smooch, KateKane, WildMk and 4 others like this.
  5. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

И животно достигнување btw,
    3 скалила погоре.

А ако дознаеш дека ќерка ти има односи на 13?

WildMk and candy.cane like this.
  6. Soprugot

Soprugot Активен член

Јас ќе ја учам да нема ќе ја советувам најотворено ќе зборувам зборувам за секоја тема, е ако го направи ќе биде нокаут за мене ама на крај ќе остани ќерка моја.... И не знам како не разбраа дека зборувам од машка страна како машко кое има и син, цело време зборувам од машки аспект, и поверодостојно е машко да оцени дали некој заебава или не заебава со приказната..

7. cash

cash Активен член

Сакаш да кажеш женските не можат да оценат што е веродостојно, а што не е? 21 век и се уште со заостанати сфаќања. Женскиот пол не разбира, женскиот пол не знае...

smooch, Lella, Amellie13 and 4 others like this.
  8. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

@Soprugot, доволно збори за тебе тоа што на 8ми март тресна тешка сексистичка глупост ко обид за шега, на женски форум. Уствари немаш ни едно единствено мислење без сексизам во него.
    За среќа постои нешто што се вика возраст за давање согласност на секс и границите, замисли, исти се и за двата пола. Законите за педофилија не познаваат пол, а твоите небулози се косат со нив.

smooch, Lella, Amellie13 and 9 others like this.
  9. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Женското дете со забрани дури не направи 20.
    Машкото дете слободно секс со педофили дури и на 13.

Жално што има вакви родители.

smooch, Lella, Amellie13 and 10 others like this.
  10. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

@Soprugot Ти поддржуваш и оправдуваш ПЕДОФИЛИЈА а со тоа и СИЛУВАЊЕ, А тоа се казнува.

Last edited by a moderator: Mar 16, 2019
  11. friendy

friendy Форумски идол

“Сопругот” за жал го претставува мнозинството на мажи во Мк. Не секој би се дрзнал тоа да го напише, но на повеќето би им било гордост ете синот да има односи со поголема девојка. Пак за жал, оти гледате он е на страна на задоволување на нагонот, иако е во спротивност на сите правни и морални норми.

smooch, Lella, Amellie13 and 6 others like this.
  12. Tan4ence

Tan4ence Форумски идол

Епа ќерка ако има односи и биде искористена тоа е срам за семејството. Исто ако раскине со првиот дечко и фати втор, дома жива не треба да ја остават.
    Машко не може да го искористат и не може труден да остане, а и мора барем 4-5 девојки да заврти. Така да синот е само гордост.

smooch, Amellie13, Nausicaa and 7 others like this.
  13. KateKane

KateKane Форумски идол

Оф мори мајко мила, поверодостојно е машко да оценело дали некој заебава или не со приказната... Пошто жениве нели малоумни сме. Само вие знаете да препознаете, ние тука нафта пиеме.

Па ме бришат после и се лутите кога ви викам оти сте глупи.

Ќе ја учел ќерка му и ќе ја советувал отворено за секоја тема. Што ќе ја советуваш? Дека не смее да има односи до 20 години а на син ти ќе го тапкаш и ќе му викаш оди сине еби нешто? Знаеш каква реперкусија може да има тоа врз ќерка ти? Па кога ќе се направи беља, ќе ве читаме во другине теми како кукате. Наместо да и ставаш бан да не смее да искочи со машко и дека не смее да ја пипне некој до 20, можеш да бидеш добра татковска фигура, да ја слушаш и да ја учиш да препознае добар дечко, да знае да се заштити, да може да почувствува близина и да ти каже ако свиѓа некој, ти како повозрасен да процениш дали и мисли добро или не. Е тоа е отворен муабет а не 'да не сум те видел со машко до 20'. Пошто guess what и девојките имаат чувства, емоции и потреби исто како машките.

Имам другарки со родител како тебе, од што не ги научиле како треба, а освен тоа цел живот го поминаа во казни и забрани, знаеш како заврши се тоа? Лошо, особено за едната. Затоа што девојчето не знаеше, затоа што немало кој да и каже.

Ама ако мисли си дека си добар родител, цел форум ти кажа што мисли, ама пошто ние нели нафта пиеме а вие машките гледате од машка перспектива нашето не е валидно.

Ајт.

smooch, ane.bella, Ambitious and 15 others like this.
  14. Soprugot

Soprugot Активен член

Ако јас сум подржувач педофилија и силување според вас кои се правите како од марс паднати, тогаш по вашето убедувајне можеби и сите мајки кои си ги бајнаат своите деца и газот им го бришат на 4,5,6,7,8,9,10,11,12,13 год се педофили

15. KateKane

KateKane Форумски идол

smooch, ane.bella, Lella and 22 others like this.
  16. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Мислењето треба да се зачува и да се урами за на почетна стана на форумов да го има :rofl: онака за добредојде да стои.

Ппзз до сите мајки педофилки кои ги бајнаат децата :rofl:
    :wasntme:

smooch, ane.bella, Lella and 15 others like this.
  17. Tan4ence

Tan4ence Форумски идол

Следно - сите што имате видено дунде или куре на мало дете сте педофили

18. cash

cash Активен член

Она што ме фрустрира се неговите poor arguments that don't make any sense. Ама ако продолжам да ја отварам темава и да ги читам неговите мислења ќе изгубам премногу brain cells. @Soprugot свака част на твоите “остроумни“ мислења и “јаки“ аргументи, само продолжи да се покриваш и да покажуваш на други со прст.

Dentina likes this.
  19. Dentina

Dentina Форумски идол

Неговите "аргументи" не се толку фрустрирачки, колку глупи и се базираат на вмровско-патриотско- конзервативно- патријархални убедувања на чиче, ама баш чиче. Ништо авангардно или етичко во него. Веројатно и сам загледува 13 годишни девојчиња. Фрустрира тоа што и таквите гласаат и одлучуваат посредно за иднината на сите,па и на 13 годишните девојчиња и момчиња.

Lella, WildMk, Amellie13 and 5 others like this.
  20. Heartagram

Heartagram Популарен член

Ајде уште некоја така позелена тресни...(од Марс ако може)