Прва љубов...

Discussion in 'Врски' started by Winter.Girl, Mar 27, 2010.

1. Крикн€¥

Крикн€¥ Нов член

Со првата љубов пораснавме оваа тема ми треба утре правам писмена работа!!

2. Indiegurl

Indiegurl Популарен член

ај со среќа

Mumoftwo30 and Ѕвездена like this.
  3. Ѕвездена

Ѕвездена Истакнат член

На крај памет не го ставам. Иако повеќе сум мислела дека е љубов од што вистина било, ама нејсе.
    Ми се случува многу ретко да ми дојде на сон и го бркам :D
    Не ги мислам првите љубови, секоја следна била сто пати подобра.

LoneWolfGuy likes this.
  4. -♡-

-♡- Активен член

wtf
    Заборавен со виорот.

Ѕвездена likes this.
  5. Mr.Limonko

Mr.Limonko Истакнат член

Првата љубов не ми беше кој знае што незнам ни дали може да се каже дека и било врска (повеќе си бевме и двајцата симпатии) и двајцата бевме 9то одд во ист клас. Со неколку неуспешни обиди за бакнеж во уста, секогаш ќе свртеше образ и како брат и сестра. :tmi:
    После од кога завршивме основно брзо се преселија со нејзините во странство и од кога заминаа си имавме 1-2 пати пишано и толку никогаш повеќе не се ни сретнавме. :rofl:
    Втората ми беше повеќе како прва, со прв бакнеж, и повеќе личеше на врска, 2г беше помала од мене. Убаво било додека траело, ама не се пронајдовме еден во друг.. Си немаме ништо лошо оставено и ден денес на улица ако се сретнеме си правиме муабет и баш ми е мило што сме останал во добри односи.

6. Maelina

Maelina Активен член

Беше долгогодишна (5-6 години), многу бурна и невозвратена. :D Жал ми е за себе што уште првата љубов ми беше болна и невозвратена, но тоа е… одамна беше, остана само споменот од болката. :)

7. brunettefairyxo

brunettefairyxo Истакнат член

Првата љубов ми беше и прв дечко и прва врска која траеше 3 ипол години. Се фативме кога имав неполни 16, тој имаше 17. Деца бевме. Многу солзи исплакав за него. Сега не сме во никаков контакт. Цела негова фамилија се' уште ја имам на фб и инста.

8. Felix Anima

Felix Anima Активен член

Прва љубов ми е Французинот што имаше тетка кај мене во маало и секоја година доаѓаше и седеше со месеци.
    Ми береше цвеќиња по комшии ова беше константо од некое си 3то одделение до 7мо после го немаше долги години да доаѓа па во средно дојде се собравме друштво, после тоа пак го немаше и пред неколку години беше со девојка му се собравме и и кажуваше дека сме си биле први детски љубови. Апсолутно никогаш се немаме ни бацено едноставно така си се сакавме..боже колку се смеам....

Milobebence, hermosa and Gosh like this.