Форумџика на годината

Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. FlirtBerry

FlirtBerry Истакнат член

Тие што ни се блиски не имаат прифатено и не не изолираат, така да среќни сме и ние штетниците.

2. FriendOfDorothy

FriendOfDorothy Истакнат член

Јас пушам за да се чепатам, пет кутии у месец и тоа со алкохол, дефинитивно можам да преживеам. А и го немам разгледано детално законот, пошто не ми мења многу. Можам да излегувам и на -20 со пијачка, или да се усмрдувам во некаков „стакларник“ што треба да претставува просторија за пушачи, иако на два метра од мене, во истиот простор е делот за непушачи.:drunk:Ама добро, СРМ е ова, многу работи немаат логика, исто како и она дека пушачите нема да смеат да пушат у сопствен автомобил (ако ова е точно). Убаво е што алиштенцата ќе ми мирискаат на Ленорче:inlove:, и мене тоа како пушач на пет кутии месечно ми пречеше. Облекувам нешто испранко, се враќам - Топилница.

Last edited: Jan 13, 2026 at 1:06 AM
    Mumoftwo30 and Adidas888 like this.
  3. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Mumoftwo30 and FriendOfDorothy like this.
  4. eliesaab

eliesaab Популарен член

Си седела со непушачи, во простории отворени измеѓу пушачки и непушачки? Исто ко да нема разлика. Мирисот е пак тој, на цигари. Седи во целосно затворена непушачка просторија и тогаш ќе ти признаам.

СДК, кога сум на темата, дружењето ми зависи од тоа кој/а каде договара. И не, нека си пушат ама без мене во друштво. Цигарите пред сè, исто како што јас велам нечадењето пред сè. Нема потреба да се дружиме, не глумам лудило ама не кревам ни телефон на пораки од типот да те прашам нешто. Скроз коректно е. :)