Дека многу се мешаат мислењата во 9гаг. Направив нова тема.. Доколку не е добар насловот, нека се измени бидејќи не се сите од фејс мк, има некои од навалица. Еве неколку од мене. Кога бараш нешто што пред малку си го оставил баш на ова место Билдинг Кога татко ми ќе стисне Space на тастатурата Кога ќе чуеш дека идат досадните роднини Кога немаш пари за теретана Кога некој ќе те праша како се излегува на главниот пат Жени!
Фејс МК моментално не ми се уклучува. Така да еве некои повторно од навалица. Кога е 30 степени а ти си во автобус Незадоволен Скептичното бебе Ама секој пат… Мамо, можеш да ја напуштиш мојата соба
Фејс МК и Навалица многу се копираат. Ако се направи прво на Фејс МК мора да го има потоа на Навалица. Тоа ме нервира многу, исто го гледаш на две места, само малку сметето во насловот. Целава работа е кој ќе биде покреативен и кој сајт ќе биде повеќе посетуван. Нека се борат, мене ми се супер. Редовно се смеам на двата. Еве некои што ме насмеале и ми се допаѓаат : Кога морам да мочам после хорор филм : Кога ќе излезе мајка ми од соба после 10 минутно карање :
Чим вие не ставате.. Кога ќе слушнам дека најавуваат 3 нови турски серии Кога конечно ќе излезеш од училница после некој досаден час Кога чекаш ред за во WC, а премногу ти се моча Кога ќе тргнеме да бегаме и наеднаш излегува професорот Моментот кога ќе излезеш со водени раце од купатило Кога ќе го отворам газираниот сок после клацкање Кога ќе видам дека некој од роднините дошол на гости Кога ќе ти текне дека утре сабајле е понедлник
Зошто го чекам Први мај? охохооо и не само Први мај..секој Први со душа го чекам ради интернетот тачно, тачно Кога ќе ме пушти татко ми да глеам на телевизија што сакам Кога ќе ми текне на работите што сум можел да ги кажам, а сме завршиле со карањето Кога фејсбук лепотиците случајно ќе излезат низ град без шминка еее леле на ова стомак ме заболе од смеење, ама точно е па
Разликата помеѓу јадење во ресторан и дома Мразам кога брише прашина додека сум на пц Кога ќе влезе мајка ми в соба додека се другарите кај мене
Една од најдобрите страни,супер е темава :up: Кога ќе напишеш тоцкаво ливче што и самиот не можеш да го прочиташ Моментот кога ќе видиш дека иде келнерот со твоето јадење Моментот кога ќе го замолиш професорот за поенот што ти фалел на испит Моментот кога ќе ти пуштат 1 бод на испит за да положиш Моментот кога пробуваш да се сконцентрираш на читање, а некој те декоцентрира
Како женските се сликаат за фејсбук Доказ за глобалното затоплување! Кога моите родители спијат VS. Кога спијам јас Spoiler Мора да се проба.