Црна хроника

Discussion in 'Политика и настани' started by Ицолгудбејбе, Mar 31, 2017.

1. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Читам читам и се чудам на мозокот кој одредени членови го имаат,зашто девојчето ќутело?Абе пријателе дали ти си свесен што му се случувало како прво на тоа девојче?дали си свесен дека ке има доживотни трауми?Дали се стави бар 5 секунди во нејзина кожа?Дали се стави 5 секунди да беше твоја недај боже ќерка?Да имам толкава моќ го бесам на плоштад пред цела Мкд да гледа,и да видиш како ке почнат овие скапани смрдливци од педофили да се требат самите меѓу себе.

Луѓе не си играјте играчки еј,ова се страшни работи кој загрозуваат млади и невини децки животи.

2. Petar80

Petar80 Форумски идол

Да да се согласувам во однос на тоа додека не се истражи целиот случај од надлежните органи да не се произнесуваат невистини и завземаат страни. Но овдека беше дискусијата за чинот не за да судиме ние или донесуваме пресуди, а сме никој и ништо и не надлежни. Муабетот е за такви сторители такви психопати што да се стори оти на секој може да му се случи да биде родител на таква жртва ако не престане таквиот нечовечки однос од психопати, сите чуваме, имаме деца или тежнееме за семејство кој порано кој подоцна.

3. Bridget

Bridget Форумски идол

И да е девојката заводлива Лолита што го гледа провокативно на сред час дури лижи лижавче во уста, возрасен човек, плус учител, прво што треба да направи е да ја фати за уши и да ја испрати кај психолог. Не секс да има со неа.

4. Jean-Baptiste

Jean-Baptiste Истакнат член

Пола младина кај психолог под хитно.Нема кодекс на облекување како се иде за на школо а како за на кафе.
    Па сторителите ги имало и ќе ги има само што денес со информации се е подостапно.

5. zhap4e

zhap4e Форумски идол

@Jean-Baptiste и тоа што викаш, убаво е да се знаат двете страни ... и кога веќе збориме за тоа, какви се младите,ете... и да се знае дали наставникот бил од тие, похотни човеченце што ги гледам по градот, низ улици, во автобуси, по автобуски станици... кои, со сласт и светнати очички гледаат во мали девојчиња облечени во обични фармерки и блузичиња, ама ете, градичките малку им брекнале, тукушто почнале да растат па си мислат со умот, само за нив се расцутеле. :)

kjukli, Gosh, okcenzi and 11 others like this.
  6. Jean-Baptiste

Нема такви похотни човеченца :)

7. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Стварно? Можда затоа што не ги гледаш нив туку си фокусиран на голиве млади девојчиња со бутките и градите :)

8. Jean-Baptiste

Нееее...јас се згрозувам од такви разголени девојки кои од брзање заборавиле да стават нешто на себе :envy:

Meckicja likes this.
  9. Bridget

Bridget Форумски идол

А зошто не ги е...?

simonka93 likes this.
  10. Bay

Bay Истакнат член

На мене навистина не ми е јасно, какви две страни треба да се слушнат?? Дали доколку се работеше за ваше дете ќе чекавте двете страни да ги слушнете? Па тоа е сеуште дете, 13 год. Иако денеска младината е многу по напредна, тоа девојче сеуште се равива. И нај провокативно да се облекува и однесува никој нема право такво нешто да направи. Тоа девојче сега ќе има трауми за цел живот. Кој болен ум треба да го имаш за да силуваш дете? Страшно....

Gosh, LadyInTheDark, Rose96 and 3 others like this.
  11. Jean-Baptiste

А зашто ставаш точки коа си решила да бидеш безобразна? :)

fallenangel and elimkd like this.
  12. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Токму тоа велам, под „фокусиран“ не инсинуирам - те привлекуваат, (не сум од психолозите на форумот цц) туку, ќе да само една страна гледаш :)

Jas! and Jean-Baptiste like this.
  13. Jean-Baptiste

Се разбравме сакаш да кажеш колку има подеднакво безобразни девојки кои не знаат колку да покријат толку има похотни чичковци како на американска убавина што ја брка другарката на ќерка му.
    Си во право и ти

zhap4e likes this.
  14. Jas!

Jas! Популарен член

Не е точно! Секое школо има кодекс за однесување на учениците и наставниците! Дури и повеќето школи воведуваат униформи!

За темата, се ужаснувам од вакви приказни, најчесто не ги ни гледам/читам, бидејќи потоа со денови сум на работ на депресија. Импулсивна сум по природа, не дај Боже на мое дете вакво нешто, пресудувам во секунда и прегазувам преку сите морални, верски и човечки верувања! Влакно по влакно ќе му ги корнам тестисите!

okcenzi, Rose96, crimson and 3 others like this.
  15. Zlatna12345

Zlatna12345 Истакнат член

Znaci kolku lesno se palite ne mi se veruva.
    Cinot za koj sto tracarite e STRASEN Da , ali nemojte ko stari babi odma zaklucoci da donesuvate i da se stavate vo uloga na sudija, pa uste i smrtna kazna da mu posakuvate.
    Niz svetov raste popularnosta za lazni tuzbi za seksualni zlostrostva, zosto ve gledaat kako odma pali toa kaj narodot. Jas veruvam deka toj covek i da se dokaze deka e nevin, zasekogas ke bide neposakuvan vo ovaa nase opstestvo samo poradi kleveta.
    Sumirano : Se e mozno, ima i druga strana prikaznata, ne bidete tolku close minded, ne posakuvajte smrtna kazna nikomu (monstruozno e), ako se dokaze ima koj da mu sudi, ne si ja prevzemajte taa odgovornost.

fallenangel, Lella, PaLaVa and 4 others like this.
  16. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Staff Member

Доколку е виновен - се надевам дека ќе си има лошо време во затвор, не сум тип кој би посакувал смртна казна и ова ќе звучи нехумано ама премногу е брзо. Дури и да го силуваше девојчето, безразлика што таа би направила - не би била виновна, тој би бил целосно виновен.

17. orevka

orevka Популарен член

Вчера слушнав и претходно сум слушала и сум прочитала и навистина кога ке видам вакво нешто косата ми се крева.
    За мене таквите имат болен ум,педофили болни:@како можат да размислуват на мали деца страшно.
    Да би била ја таа што ќе го суди би предложила прво психичко и физичко малтретирање,па отсекување на половиот орган и на крај смртна казна!
    Се почесто се случува ова во нашата земја и во другите земји што ли се случува со луѓево како проколнати да се како некој да им дал некој вирус.

Petar80 likes this.
  18. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Hitler stani od grob i zemi gi pedofilite i siluvacite so sebe .

Petar80, joy1, sj *O* and 5 others like this.
  19. MilaP

MilaP Форумски идол

Има конекс на облекување како што кажа и @Jas! .
    Доколку веќе збореме за праќање на психолог треба да се почне од вработените затоа што тие треба да се за пример на учениците а не пола наставнички,професорки одат на работа во сукњи над колена и со отворено деколте.
    Доколку тие како возрасни не знаат како правилно треба да се облечат во образовна институција што останало за децата.

20. simonka93

simonka93 Форумски идол

Кодекс има, ама еве барем во мојов крај не се почитува. Секојдневно гледам средношколки,па и основки со искинати фармерки, хеланки, кроп-топови и сл... Облечени за на школо како за во дискотека.За тоа јас ги обвинувам родителите, бидејќи не обрнуваат внимание како нивните ќерки одат на училиште. Се знае што е пристојно и нормално. Мене ми беше срам туника или маица со кратки ракави да облечам

Оправдание за педофилот НЕМА, без разлика како се однесувала девојката