Црна хроника

Discussion in 'Политика и настани' started by Ицолгудбејбе, Mar 31, 2017.

1. Bettina23

Bettina23 Истакнат член

Ги видов сликите,која болка луѓе.Никогаш нити една мајка да не ја почувствува таа болка што во моментов ја чувствува мајката на Фросина.Неможам солзиве да ги сопрам,ме боли секоја слика што ја видов од Фросина,од семејството,од момчето нејзино..
    Боже дај им сила да издржат.
    Срце да ти пукне од мака..

За Васе и неговите неможам ни да коментирам,премногу гнев имам во душава за нив

2. BellaBibi

BellaBibi Форумски идол

На патеката во Ѓорче на кејот е постојано вака. Еден мочко дури ме чекаше со татко му подоле, да се тепа човекот. Јас да се тргнам , бидејќи бев со мало дете, паднав во плехови. Деца со точаци, родители со колички полно е. А нема ни кај да се тргнеш.

3. crimson

crimson Форумски идол

И јас мислам дека треба да погледнеш лево-десно, ама ако некој вози над 130 нема шанси да го видиш…

Претажно беше на протестот.

Harper, Medea., Zhukov and 10 others like this.
  4. _iKarmen

_iKarmen Истакнат член

Vo lokalot karshibistro, togas se otvaral istata vecer, slikata kaj shto e so vino e od tamu

5. Цвет88

Цвет88 Форумски идол

Ме потсети сега
    На тротоар, пред градинка, на тротоар!!!
    Од десно му е улицата, на која има уредно паркирани коли на обележано место и плус лента за возење(еднонасочна улица), батето од споредно уличе(сервисно) излага и врти лево на тротоар точно пред капијата од градинката.
    Ние му лупаме по кола дете едно ќе изгазеше не знам кој го повлече детено...
    Мислам дека цела градинка излезе, не бе, си продужи.

И пак ќе кажам, пешак на пешачки не може да те изненади макар и му било црвено. Затоа е ограничување 50 за да имаш време да реагираш.

SummerGirl and mal.ecka like this.
  6. Waverly Raven

Waverly Raven Популарен член

Повеќе од очигледно е дека во отсуство на јавна реакција, се' се заташкува!

Многу се осеќа отпорот на Јованови, јасни се нивните намери и допрва ќе бидиме сведоци на уште многу "држ-недај" моменти со случајов.

Затоа, надевам дека јавноста ќе остане уште долго сплотена и нема да подлегне на притисоци и лажни ветувања.

Last edited: Feb 2, 2025
  7. BraBru

BraBru Истакнат член

Само крвна одмазда, никакво судење, никакви адвокати. Ако не земе некој од фамилијата на убиената да им пресуди, ова ќе се заташка.

Ќе го славам денот како втор роденден, денот кога ќе се иселам од ова парче вукојебина.

8. fbaby

fbaby Популарен член

Во таков момент и со таа брзина милисекунда е во прашање, и да го видела може ќе се здрвела во место од шок.

Праксата си го прави своето...

nena2010 likes this.
  9. Iva:)

Iva:) Популарен член

Да ургира очигледно. Пробал да ги потегне врските па затоа 3 саати чекале дежурен обвинител. Ете кој го створил монструмот.

wendy2, ideniki1, Mumoftwo30 and 2 others like this.
  10. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Со дечкото на Фросина заедно учевме.
    Ме скрши секоја негова слика.
    Кога и да ги видев низ чаршија толку беа среќни, весели, неразделни.
    Господ да им дади сила. :u:

11. kristina.k

kristina.k Форумски идол

На сликите се гледа болката на најблиските ;( премногу ми е жал..

Мене ме нервира и тоа што и максимум казна да добие, ко ќе излезе ќе е релативно млад и ќе живее, а девојчето не се враќа, најблиските никогаш нема да престанат да жалат, едноставно нема нормален живот после ова. Треба да има казни со доживотен затвор за вакви убиства, зошто како за сообраќајна несреќа не смее да се суди.

12. ArabellaStarfall

ArabellaStarfall Истакнат член

Мене ми се дегутантни ослободителните пресуди на основа млад си, треба да се жениш, деца да имаш.

Такви испрдоци, не фала, не треба да се размножуваат. Што ќе го учи детето, пиј сине, не полагај за кола и гази на гас на најјако.

А и секогаш сум се прашувала. Освен ако не знае, која е таа жена што би влегла во брак со него. Без образ, безгласна буква.

Некои работи што ќе си ги посееш, не заслужуваат втора шанса. Уште помалку да имаш нормален живот. А Васо со фризот глуп како гнездо за штркови, се гледа дека не се кае. Прв ден во затвор одма други криминалности прави. Дечкото е забеган. Е за во установа доживотно. Само не знам дали казнено-поправна или психијатриска.

Него на девојката што била со него што и се вртело во паметот. Знаела дека е пијан и се качила со него во кола. Па уште се дере смири се. Како мори смири се. Алооооо, утепавте млада девојка.

13. Feniksgirl

Feniksgirl Популарен член

Кај се дере? Боже и од такви ствари има видео??

Иначе детево е од Влае. Затоа мајкава ми беше премногу позната. Прееска баш и ја покажав на мајка ми и ја познава и лично. Вика дека било премногу разгалено и на тацна се му било сервирано од секогаш. И еве го резултатот на тоа.
    Прежално за девојчево… не можам да се помирам некако. Имав се живо избришано и блокирано на фб со вакви вести, зашто премногу се потресувам и случајно маж ми ми спомна… и од тогаш… од памет ја немам извадено.. прежално.:u:

14. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

На тоа видеото што кружеше ,каде што Васо се дере - што направив беее- мене појезива ми беше таа женската што се дереше : алоо смири се бе ,шо ти е!
    У стилот , смири се не викај ,сега ќе дојдат нашите ,ќе средат .
    Мене баш така ми звучеше .
    И таа , девојка му , исто била од некое "познато" семејство , и она дилала , дали со сестра и ,дали сама , немаше убаво објаснето .
    Ама фацата и е како на старлета,напуфана и со наполнети усни ,иста ко Васо.

Ништо против хијалурон или ботокс.
    Ама Васо не можам да го гледам со таа устата копиљска

15. ArabellaStarfall

Има и други размазени деца. Проблемот е овој што го лишиле од одговорност. Знаеле со што си имаат работа и поткупувале судии. Тие го создале, нека си ги сркаат трошките од бедотијата од дете. Дете е, ќе го сакаш цел живот, но родител си и одговорен си и према општеството. Ако не ти се свиѓа, бујрум у планина. Нека чука ореви и костени со чекан.

16. Feniksgirl

Feniksgirl Популарен член

Зашто побогу некој снимал такво нешто…

17. _iKarmen

_iKarmen Истакнат член

Kazhete ja so ime i prezime, sofija cerepnalkoska, pa posle ushte i se javuval od zatvor. Po mene, da vikash smiri se vo takva situacija e ednakov psihopatizam

18. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Се дискутираше неколку страни наназад за тоа видео.

Feniksgirl likes this.
  19. simona_baby

simona_baby Популарен член

Дали е ќерка на докторка гинеколог?

ALISA0000 likes this.
  20. ArabellaStarfall

Најверојатно за да не се заташка. Како што до ден денес нема никаква снимка за Фросина која пред неколку години загина токму таму. Викаат дека друг бил зад воланот.

Според мене и подобро да има снимки. Бидејќи видовме од судството колку ажурно и правилно си ја вршат работата.

Иако снимката можела само да се достави во полициска станица. Не е во ред да постои од почит према семејството.