Девојки, сакам да порачам да ми направат чевли....но треба да однесам слика- модел на чевелот што сакам да ми го направат. Оваа есен најверојатно ке бидат модерни чевлите со дебела штикла, и баш такви сакам Но не можам да најдам соодветна слика... нешто од типот на ваква штикла http://www.femina.mk/images/articles/1153/obuvki-7.jpg , само да не бидат чизми туку кондури. Ве молам прикачете некои слики...
Мислам дека ке најдеш во Шевињон во ГТЦ на 2 спрат,таму секогаш имаш какви ти душа сака,а мислам дека видов баш слични моделчиња како овие...Провери таму. А каде сакаш да си порачаш?Овде во Скопје или?Дека и јас имам некои моделчиња шо ми се вртат во глава па може и ке си ги реализирам идеите Какви им се цените?Поздрав,се надевам дека чевличињата ке ти бидат extra
a kade gi naracuvas ako nee tajna? jas imam problematicna noga i operirana sum ne mozam da nosam bilo kakvi konduri.bi mi pomognala mnogu
Има слични вакви теми каде што можеш да прашаш и да најдеш слики од чевли: moda-i-stil/cevli-t34/860.html moda-i-stil/kade-da-si-kupam-pa-i-na-popust-plus-t1005/ kafe-muabeti/sakam-da-prasam-t1298/5340.html Темата ќе биде заклучена бидејќи не поттикнува дискусија.