Ти прва кажа дека ИМА ПРЕДРАСУДИ ЗА СРБИТЕ, ние обратното го кажавме. Не знам што скокаш како попарен зајак. А тоа што очигледно немаш попаметна работа и си ги исчитала сите коментари по интернетот, твое си е. Сега секој има пристап до интернет, па нема што нема по него. Ако се водиме по тоа, каде ќе ни е крајот. Еве па јас Македонка сум, мажена за Македонец и ни земја сакам, ни народ баш и ич не ми е гајле кој што мисли за тоа. Треба да си гледаш со него како ти е, а не кој што мисли. Најпаметно ќе ти е!
Хаха каков одговор? Не ми пречи кога скока ископлексирана, ограничена лисчност, оди порасни, наместо да шириш говор на омраза и да глумиш жртва. Точно. Се започнува од нејзината глава. Еве 2 братучетка се омажи за Грк пред 5 години, никој ништо не рекол. Буквално има замислени непријатели, можеби не се ни некои нејзини луѓе туку виси по интернет и бара видеа со коментари од Македонци. Не верувам дека некој и рекол, просто гледала многу филмови и ај сега да го живее филмот на "недозволена" љубов.
Девојче оди истреси се на некое друго место и не се филмај многу многу. Под мешан брак на темава се коментира за различни верски припадници, не за партнери од Србија и Македонија. Познавам над 30 пара; во времето на Југославија пуштале воени лица низ државиве, такви бракови има илјадници и илјадници. Нити било чудно, нити е имало предрасуди. Ако сакаш да те „сожалува“ некој, измисли си друга, поверодостојна причина. И пишувај цивилизирано и созреано. Какви ти се тие изрази и понашање, ич не си интересна. Разгалена, детска работа.
Абе како да ви кажам, сами си се копате, контрадикторни сте малце. Ја сум немала попаметна работа и сум читала и пишувала на форум, а вие дека имате, затоа ми изнапишавте романи. Да, баш тоа ми беше поентата, вие да ме сожалите. Уште еднаш ми докажавте дека не сум згрешила со мислењето. До сега бев културна, ама гледам дека не заслужувате култура, па ќе ви кажам само да се откачите и од мене и од сите други, поработете малце на себе, погледнете се вие у огледало какви сте па после ќе праиме муабет каква сум ја.