Mешани бракови

Discussion in 'Брак' started by Tanjamm, Nov 27, 2017.

1. Emy867

Emy867 Форумски идол

Ти прва кажа дека ИМА ПРЕДРАСУДИ ЗА СРБИТЕ, ние обратното го кажавме. Не знам што скокаш како попарен зајак.
    А тоа што очигледно немаш попаметна работа и си ги исчитала сите коментари по интернетот, твое си е. Сега секој има пристап до интернет, па нема што нема по него. Ако се водиме по тоа, каде ќе ни е крајот.

Еве па јас Македонка сум, мажена за Македонец и ни земја сакам, ни народ баш и ич не ми е гајле кој што мисли за тоа.

Треба да си гледаш со него како ти е, а не кој што мисли. Најпаметно ќе ти е!

2. Feniksgirl

Feniksgirl Популарен член

Поработи на комплексите. Стварно имаш проблем.

LiquidLuna likes this.
  3. Iva:)

Iva:) Популарен член

Хаха каков одговор? Не ми пречи кога скока ископлексирана, ограничена лисчност, оди порасни, наместо да шириш говор на омраза и да глумиш жртва.
    Точно. Се започнува од нејзината глава. Еве 2 братучетка се омажи за Грк пред 5 години, никој ништо не рекол.
    Буквално има замислени непријатели, можеби не се ни некои нејзини луѓе туку виси по интернет и бара видеа со коментари од Македонци. Не верувам дека некој и рекол, просто гледала многу филмови и ај сега да го живее филмот на "недозволена" љубов.

LiquidLuna and Feniksgirl like this.
  4. LadyR

LadyR Популарен член

Девојче оди истреси се на некое друго место и не се филмај многу многу.
    Под мешан брак на темава се коментира за различни верски припадници, не за партнери од Србија и Македонија. Познавам над 30 пара; во времето на Југославија пуштале воени лица низ државиве, такви бракови има илјадници и илјадници. Нити било чудно, нити е имало предрасуди. Ако сакаш да те „сожалува“ некој, измисли си друга, поверодостојна причина.
    И пишувај цивилизирано и созреано. Какви ти се тие изрази и понашање, ич не си интересна. Разгалена, детска работа.

5. Panda00

Panda00 Истакнат член

Абе како да ви кажам, сами си се копате, контрадикторни сте малце. Ја сум немала попаметна работа и сум читала и пишувала на форум, а вие дека имате, затоа ми изнапишавте романи. Да, баш тоа ми беше поентата, вие да ме сожалите. Уште еднаш ми докажавте дека не сум згрешила со мислењето. До сега бев културна, ама гледам дека не заслужувате култура, па ќе ви кажам само да се откачите и од мене и од сите други, поработете малце на себе, погледнете се вие у огледало какви сте па после ќе праиме муабет каква сум ја.

Last edited: Jul 12, 2025 at 11:45 AM
  6. LiquidLuna

LiquidLuna Форумски идол

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ ОК
    Морав, извини.

Ќе поработиме ние, ама и ти. Ако?

LadyR likes this.
  7. ~♡~

~♡~ Нов член

Малограѓанско општество полно со предрасуди. :x

Tea678 likes this.
  8. Annath

Annath Форумски идол

Ако си ваква кога си културна, се прашувам каква си кога си некултурна.

simona_baby, Gosh, Feniksgirl and 5 others like this.
  9. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

А да си жива и здрава.

LiquidLuna, ALISA0000 and Ceneva like this.