SYOSS шампони

Discussion in 'Коса' started by lunicka, May 26, 2011.

1. rainlover

rainlover Истакнат член

Спомнав претходно дека земав oд плавиот против првут, навистина веќе немам првут, ама косата многу често ми се мрси. Денес ја ако ја измијам, утредента ми е мрсна на коренот.

Ema.Sk likes this.
  2. kikickaaaa

kikickaaaa Истакнат член

Јас вчера купив медова фарба од syoss,ептен сум задоволна баш како на сликата ми излезе косата.

3. WinnieThePooh

WinnieThePooh Истакнат член

Може некој да каже како мирисаат и дали е долготраен мирисот?

t.w.e.e.t.y likes this.
  4. agirl17

agirl17 Истакнат член

Мене многу убаво ми мирисаат и долготраен им е мирисот. Штета што не ми се погоди шампонот,може ќе пробам уште еднаш ќе го купам онај за сува и оштетена коса.

WinnieThePooh likes this.
  5. femina989

femina989 Истакнат член

Мене убав и долготраен ми е мирисот...задоволна сум од шампонот, а користев за сјај, сега наредно ќе купам за сува и оштетена таков ми треба мене :)

6. Beauchamp

Beauchamp Популарен член

купила мајка ми пред некој ден,за оштетена коса мислам дека,знам портокалов е :) и го пробав,добар е ,малце ми е густ некако :^) ,али ќе видиме и понатака,мислам дека ќе го биде ;)

7. vesni4kaaa

vesni4kaaa Истакнат член

Јас веќе еден месец го користам шампонот за сува и оштетена коса и сум премногу задоволна :) Со шампоните што ги користев претходно никако не можев да ја исчешлам косата без да употребам некој регенератор или субрина, а со овој шампон косата ми е многу мазна лесно се чешла и преубаво мириса :rock:

8. Mishela

Mishela Модератор Staff Member

Kaков е шампонов по стуктура?
    Густ или проsирен ? :^)
    Јас имам мрсна коса, преферирам од оние проsирните, па затоа да си прашам. :lol:
    И има за сите типови на коса, така? :)

9. Rozich

Rozich Популарен член

Густ,кремаст некако бисерест.Ме разбра ? :lol:
    Чекај еве една сликичка
    Иначе ова стварно е Сајос.
    Мене ми се свиѓа,многу е убав,ја мазни косата,со малку шампон прави доста пена.

Мене ми е следен на листа.
    Едно :up: за шампониве.

supergirl22 likes this.
  10. Mishela

Mishela Модератор Staff Member

Yes, Sir !
    Овај, Madam. :D

Уште ако има за мрсна коса - купувам бре, залиха ќе правам. :D

Angel-Wings likes this.
  11. girl.23

girl.23 Истакнат член

После тој за волумен, сега зедов Репаир шампон (за оштетена коса) и не ми е ништо посебен! Тој за волумен поубав ми беше.
    Иначе е бел, кремаст, прави богата пена, ама не можам без регенератор, сепак ми ја заплеткува колку-толку... :)

12. ivana.123

ivana.123 Истакнат член

јас го користам регенераторот за обнова на косата и задоволна сум
    ја прави мека и свиленкаста и убаво мириса

13. SaNJaAaaAaa

SaNJaAaaAaa Популарен член

Си го купив оној розевиот,за shine boost и првиот пат се измив и ми беше топ. Но секое чудо за три дена. Се измив уште 3-4 пати со него и видов уствари каков е, НИКАКОВ! Косата ми е како сено, како неизмиена, катастрофа. Worst shampoo ever!

Rabiosa likes this.
  14. lola-86

lola-86 Истакнат член

Јас го имам тој за сува и оштетена коса,првите 2 пати ми беше добар,и е добар ти ја омекнува косата навистина,убаво мириса,и лесна е за чешлање али луѓе после 3от пат кожата на главата ме чеша...е тоа ми е вечит проблем.Неможам да си најдам асален шампон затоа што после неколку миења од сите ме чеша кожата на главата.

15. Neytiri

Neytiri Популарен член

Трендафилче јас пред една недела ставив фарба махагони браун. Многу убава боја е. Мене не ми излезе баш како на сликата дека мојата коса е знаеш многу темна и затоа, но сепак сум многу задоволна. Нема да згрешиш ако избериш некоја од нив. Убави се многу.

Trendafilka likes this.
  16. unique123

unique123 Истакнат член

Искрено сум разочарана |( Очекував многу повеќе од овие шампони. Го користев тој розевиот, со розева лента де, купив и ист регенератор, абре косата вториот ден ми се мрсеше :@ Катастрофа жива.

Добро може не одговараат на мојата коса, може на некој му се ОК. Една другарка веќе го користи нејзиното второ пакување и е презадоволна. Ама мене ама баш ич не ми праат мерак. Затоа се откажав и од фарбата Сајос, а ми беше на пик- следна за купување.

17. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Го имав шампонот за оштетена коса, тој со портокалево што е. И ИЧ, ама ич не сум задоволна.
    Ко тесто ми ја правеше косава, заплескана, ми изгледаше ко да не ми е миена со денови..
    А и една другарка ми кажуваше дека го користла истиот, и кај неа имало ист ефект..

:Down:

18. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Jас земав шампон и регенератор од тие со црвена лента-за фарбана коса. И искрено, одлични ми се, посебно шампонот. До сега од ниеден шампон не сум почувствувала дека можам и без регенератор да поминам, секогаш морало. Сега првпат ми се случува и да не морам регенератор да ставам, зашто воопшто не ми ја заплеткува косата. И многу е мека и свиленкаста. А регенераторот сега ради реда го користам, да не остане толкаво шише. :)

19. Ann.94

Ann.94 Популарен член

Јас го имам овој:
    И сум онака, задоволна. Инаку да, точно е. Брзо се мрси косата од шампонов особено ако имаш проблеми со мрсна коса, а и ја спласнува малце. Затоа мислам дека овој е повеќе за оние со сува коса.

20. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Јас имам спреј за сува коса од Syoss, и мека ја прави косата. Баш ќе пробам од шампоните :)