SYOSS шампони

Discussion in 'Коса' started by lunicka, May 26, 2011.

1. Adi888

Adi888 Форумски идол

Женски јас првпат купив на SYOSS вчера имаше акција кај нас 2 шампони + фен за 512 денари, првпат ќе го користам, зедов за фарбана и против првут.
    Го имате користено тој за фарбана? како сте задоволни :)

LadyInTheDark likes this.
  2. kikitta

kikitta Истакнат член

Воопшто не сум задоволна од овие шампони. Иако бргу ми се мрси косата со овој усте толку побргу. Неможеше да остане ниту 6 часа да не се измрси, а и првут ми се појави и веќе немам намера никогаш повеќе да го користам

Anabelle.Amorette likes this.
  3. LadyInTheDark

LadyInTheDark Популарен член

Овие шампони повеќе се за виткана и сува коса,јас денеска за прв пат го пробав и сум презадоволна:inlove: ми ја омекна косата и повеќе ми се навитка,не ми се верува дека си ја вратив витканоста на косата.. конечно.. милион шампони пробав и само овај помогна..ми беше премногу оштетена косата бидејќи еднаш ја фарбав и уште посува ми стана,а и сјајот ми се изгуби..благодарение на шампонов и сјајот ми се врати..скокам од радост хаха.. едноставно ми оживеа косата(y) Ви го препорачувам на девојките кои имаат сува и оштетена коса:)

4. LadyInTheDark

LadyInTheDark Популарен член

Јас и мајка ми денеска за прв пат го пробавме тој за фарбана коса е преубав..тој ти ја зајакнува косата и штити од косопад(и како што напоменав во предходниот пост дека помага за тие со виткана коса),мајками е презадоволна што не и опаѓа косата од како почна да го користи а пред тоа многу и опаѓаше.

5. Kaley

Kaley Популарен член

Јас од сајос не сум задоволна (n).. Еднаш зедов шампон и никогаш повеќе, воопшто не ми се погоди, не го ни дотрошив тој што го имав, за убаво, убаво мирисаат ама многу брзо ми се мрсеше косата, веќе другата ден ми беше никаква залепена, сплескана:sweat:
    За разлика од шампонот, од регенераторот сум многу задоволна, убава мека ми ја прави косата и лесно се расчешлува:)

Anabelle.Amorette and Nausicaa like this.
  6. Bubamaricka

Bubamaricka Популарен член

Читам коментари некако повеќето незадоволни, мене пак ептен ми се погоди :) Лилавиот шампон го користам косата ми се прероди :)

7. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Прв пат купив кога имаше акција 2 шампони + фен. Многу убаво мирисаат и двата шампони дури и после бањање и ја прават мека косата, АМА (едно големо АМА) ми се изгуби волуменот и брзо ми се измрси косата. (wtf)
    Со други шампони ми издржувала и до три дена, а со овој два преку сила. Ај барем фенчето е топ, а шампониве ќе ги дотрошам негде. Дали за киснење нозе во леген, дали за тело или евентуално за перење на рака. :rofl:

Nausicaa likes this.
  8. lavinija28

lavinija28 Популарен член

Јас зедов 2 шампони + фен, едниот беше тој со плав натпис (за волумен-ама никаков волумен не дава) а другиот тој со кератин за сува и слаба коса (светло-кафената амбалажа)-мене ми ја мрсеа косата и двата и на крај и првут ми се јави така да пак си се вратив на Head and Shoulder. Како и да е, фенчето убаво ми дојде :)

9. SwanMay

SwanMay Популарен член

Многу ја сушат косата, посебно регенераторите... Станува безживотна и без сјај. Еднаш се излажав и купив, но никогаш повеќе. (n)

10. iskraFem

iskraFem Истакнат член

Јас имам многу добро искуство со сајос шампонот за против првут. Ми се чини дека цел живот се мачев со првут и кога го пробав сајос веднаш ми снема. Инаку пред тоа имам користено и шампони препишувани од дерматолог за првут но џабе. И еве со шампончето сме си среќни веке две години. :sun: Туку сакав да прашам дали има некој од сајос шампоните за мрсна коса?

11. angela19

angela19 Активен член

Не сум задоволна многу ми ја плеткаа косата едвај ја расчешлував.

12. angelche16

angelche16 Популарен член

Еднаш имам пробано и нее уште еднаш :puke::puke:

13. Talita

Talita Популарен член

Девојки кој е најдобар шампон за сува коса. 4 шампони фатив,читам позади за сува и оштетена, за оштетена, за сува, за безживотна и не знаев за кој да се одлучам и не зедов. А имаше акција два шампони гратис фен.
    Совет?

14. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

да ве прашам го има некој користено балсамот? ефтин ми стое па да ми го донесе господинот images.jpg

15. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Јас не сум задоволна ни од шампонот ни од балсамот, а сестра ми не е задоволна од фарбите и било што од фирмава.

ALISA0000 likes this.
  16. Sesil

Sesil Moderator Staff Member

Ги имам пробано ама не сум задоволна од нив. Исто ко да не сум ја измила косата.

17. Adele86

Adele86 Истакнат член

devojki sto i da kupuvate gledajte da e bez silikon...silikonot vleguva vo vlaknoto i ne go regenerira, ako koristite conditoner ne moze da ja napravi vasata kosa neguvana poradi silikonite....tesko se vadat od vlaknoto..tesko se fenira, tesko se farba...itn

18. blueberry23

blueberry23 Активен член

Купив еднаш и никогаш повеќе, воопшто не ми одговараше шампонот.

19. Eni.r

Eni.r Популарен член

Го пробав црниот за првут што е и задоволна сум (y)
    Ставаш малку а пени мноогу, преубаво мириса косата, не ме чеша глава и првут немам уште од прво миење:inlove:

20. fificaaa

fificaaa Истакнат член

Девојки го купив црниот шампон со бел регенератор за кршлива и слаба коса , но бетер ми е мрсна. Кога ќе се измијам ја оставам природно да се исуши и ко да не сум миена. Мислев не сум ја исплакнала убаво ама само со овој комплет ми е ваква. Имате ли слично искуство или до мене е? А мирисот е неодолив , само додека се исуши :(