Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

SYOSS шампони

Дискусија во 'Коса' започната од lunicka, 26 мај 2011.

1. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.186
    Допаѓања:
    23.208
    Женски јас првпат купив на SYOSS вчера имаше акција кај нас 2 шампони + фен за 512 денари, првпат ќе го користам, зедов за фарбана и против првут.
    Го имате користено тој за фарбана? како сте задоволни :)

На LadyInTheDark му/ѝ се допаѓа ова.
  2. kikitta

kikitta Истакнат член

Се зачлени на:
    19 декември 2009
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    275
    Воопшто не сум задоволна од овие шампони. Иако бргу ми се мрси косата со овој усте толку побргу. Неможеше да остане ниту 6 часа да не се измрси, а и првут ми се појави и веќе немам намера никогаш повеќе да го користам

На Anabelle.Amorette му/ѝ се допаѓа ова.
  3. LadyInTheDark

LadyInTheDark Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2013
    Пораки:
    1.008
    Допаѓања:
    2.754
    Овие шампони повеќе се за виткана и сува коса,јас денеска за прв пат го пробав и сум презадоволна:inlove: ми ја омекна косата и повеќе ми се навитка,не ми се верува дека си ја вратив витканоста на косата.. конечно.. милион шампони пробав и само овај помогна..ми беше премногу оштетена косата бидејќи еднаш ја фарбав и уште посува ми стана,а и сјајот ми се изгуби..благодарение на шампонов и сјајот ми се врати..скокам од радост хаха.. едноставно ми оживеа косата(y) Ви го препорачувам на девојките кои имаат сува и оштетена коса:)

4. LadyInTheDark

LadyInTheDark Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2013
    Пораки:
    1.008
    Допаѓања:
    2.754
    Јас и мајка ми денеска за прв пат го пробавме тој за фарбана коса е преубав..тој ти ја зајакнува косата и штити од косопад(и како што напоменав во предходниот пост дека помага за тие со виткана коса),мајками е презадоволна што не и опаѓа косата од како почна да го користи а пред тоа многу и опаѓаше.

5. Kaley

Kaley Популарен член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    1.302
    Допаѓања:
    3.035
    Јас од сајос не сум задоволна (n).. Еднаш зедов шампон и никогаш повеќе, воопшто не ми се погоди, не го ни дотрошив тој што го имав, за убаво, убаво мирисаат ама многу брзо ми се мрсеше косата, веќе другата ден ми беше никаква залепена, сплескана:sweat:
    За разлика од шампонот, од регенераторот сум многу задоволна, убава мека ми ја прави косата и лесно се расчешлува:)

На Anabelle.Amorette и Nausicaa им се допаѓа ова.
  6. Bubamaricka

Bubamaricka Популарен член

Се зачлени на:
    22 декември 2011
    Пораки:
    1.243
    Допаѓања:
    2.356
    Читам коментари некако повеќето незадоволни, мене пак ептен ми се погоди :) Лилавиот шампон го користам косата ми се прероди :)

7. Elena69221

Elena69221 Популарен член

Се зачлени на:
    8 август 2011
    Пораки:
    2.352
    Допаѓања:
    3.519
    Прв пат купив кога имаше акција 2 шампони + фен. Многу убаво мирисаат и двата шампони дури и после бањање и ја прават мека косата, АМА (едно големо АМА) ми се изгуби волуменот и брзо ми се измрси косата. (wtf)
    Со други шампони ми издржувала и до три дена, а со овој два преку сила. Ај барем фенчето е топ, а шампониве ќе ги дотрошам негде. Дали за киснење нозе во леген, дали за тело или евентуално за перење на рака. :rofl:

На Nausicaa му/ѝ се допаѓа ова.
  8. lavinija28

lavinija28 Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2013
    Пораки:
    1.663
    Допаѓања:
    2.153
    Јас зедов 2 шампони + фен, едниот беше тој со плав натпис (за волумен-ама никаков волумен не дава) а другиот тој со кератин за сува и слаба коса (светло-кафената амбалажа)-мене ми ја мрсеа косата и двата и на крај и првут ми се јави така да пак си се вратив на Head and Shoulder. Како и да е, фенчето убаво ми дојде :)

9. SwanMay

SwanMay Популарен член

Се зачлени на:
    28 април 2011
    Пораки:
    855
    Допаѓања:
    4.674
    Многу ја сушат косата, посебно регенераторите... Станува безживотна и без сјај. Еднаш се излажав и купив, но никогаш повеќе. (n)

10. iskraFem

iskraFem Истакнат член

Се зачлени на:
    13 ноември 2014
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    2.475
    Јас имам многу добро искуство со сајос шампонот за против првут. Ми се чини дека цел живот се мачев со првут и кога го пробав сајос веднаш ми снема. Инаку пред тоа имам користено и шампони препишувани од дерматолог за првут но џабе. И еве со шампончето сме си среќни веке две години. :sun: Туку сакав да прашам дали има некој од сајос шампоните за мрсна коса?

11. angela19

angela19 Активен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2015
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    130
    Не сум задоволна многу ми ја плеткаа косата едвај ја расчешлував.

12. angelche16

angelche16 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    2.385
    Допаѓања:
    9.315
    Еднаш имам пробано и нее уште еднаш :puke::puke:

13. Talita

Talita Популарен член

Се зачлени на:
    14 ноември 2011
    Пораки:
    942
    Допаѓања:
    1.396
    Девојки кој е најдобар шампон за сува коса. 4 шампони фатив,читам позади за сува и оштетена, за оштетена, за сува, за безживотна и не знаев за кој да се одлучам и не зедов. А имаше акција два шампони гратис фен.
    Совет?

14. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    15.179
    Допаѓања:
    169.592
    да ве прашам го има некој користено балсамот? ефтин ми стое па да ми го донесе господинот images.jpg

15. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    19.173
    Допаѓања:
    102.178
    Јас не сум задоволна ни од шампонот ни од балсамот, а сестра ми не е задоволна од фарбите и било што од фирмава.

На ALISA0000 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    6.968
    Допаѓања:
    134.875
    Ги имам пробано ама не сум задоволна од нив. Исто ко да не сум ја измила косата.

17. Adele86

Adele86 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2017
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    58
    devojki sto i da kupuvate gledajte da e bez silikon...silikonot vleguva vo vlaknoto i ne go regenerira, ako koristite conditoner ne moze da ja napravi vasata kosa neguvana poradi silikonite....tesko se vadat od vlaknoto..tesko se fenira, tesko se farba...itn

18. blueberry23

blueberry23 Активен член

Се зачлени на:
    24 септември 2018
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    100
    Купив еднаш и никогаш повеќе, воопшто не ми одговараше шампонот.

19. Eni.r

Eni.r Популарен член

Се зачлени на:
    17 август 2018
    Пораки:
    823
    Допаѓања:
    2.210
    Го пробав црниот за првут што е и задоволна сум (y)
    Ставаш малку а пени мноогу, преубаво мириса косата, не ме чеша глава и првут немам уште од прво миење:inlove:

20. fificaaa

fificaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2011
    Пораки:
    722
    Допаѓања:
    483
    Девојки го купив црниот шампон со бел регенератор за кршлива и слаба коса , но бетер ми е мрсна. Кога ќе се измијам ја оставам природно да се исуши и ко да не сум миена. Мислев не сум ја исплакнала убаво ама само со овој комплет ми е ваква. Имате ли слично искуство или до мене е? А мирисот е неодолив , само додека се исуши :(