И кај мене понекогаш ке ми се појави болка и како да ми смета нешто од десната страна но ми поминува.На последното ЕХО кога бев се беше во ред.Исхраната каква ти е дали си јадеш се нормално или внимаваш.Јас си јадам се нормално само јајце варено не.
Dokolku ti e izvadena zolckata, zaedno so kamenjata a prethodno nemas kamencinja koi se dvizele niz kanalite ne bi trebalo, ama posle operacija nemam nikakvi problemi vo toj del od stomakot.
Mene mi se slucuva kako da ke padnam Od anksioznkst I mene mi se slucuva isto Mislam deka ke padnam posebno vo molovi marketi ili koga nema nisto okolu mene
I mene isto mi se slucuva mislam deka ke padnam Posebno vo molovi prodavnici i koga nema nisto okolu mene samo izlezot go baram me faka panika da izlezam
Луѓе помош, од трчање по болници , имам одмор и наместо одмор јас доживувам стрес, паники, тресење на телото, плачење, по 2 цели месеци си доаѓам во Бт и се осеќам како да не до познавам градов, кога излегов надвор како сето да ми е ново и ми смета јака светлина. Плус, пред добивање сум. Еве се вратив од центар, цела сум за нигде, ќе распаднам осеќам. Не сакам, ни другарка да видам ниту една, а и така никоја не ни ме бара. Освен јас ако пишам, ок, ако не жива ја нема никоја
Оди си на море доста по болници, зошто и придаваш толку важност на менструацијата, па цел живот имаме и не сме умреле два три дена и ке помине, од психата ти е, не ти е од мензисот
13 godini sum taka, ne se plasi, nisto nema da ti se sluce, samo si go izmacuvame organizmot veruvaj.
Oh, iskreno da ti kazam, koa gledam deka me napagja stravot, gledam da ne se boram so nego, da ne begam, tuku go pustam da pomine niz mene. Vikam, okej, senzacija e nisto nema da bide, neka pomine, i za nekoja minutka pominuva. Opusti se, kazi si i da mi se slose, ima lugje okolu mene, ne sum sama. Ama medicinski e nevozmozno da ti se slose koa imas napad na panika ili anksioznost, zatoa sto togas srceto pumpa poveke krv, pritisokot se kacuva, a onesvestuvanjeto doagja pri naglo pagjanje na pritisokot. Znaci, toa e senzacija koja sto mora da ja pustas da mine niz tebe. So tek na vreme ke se namali ne se sekiraj,
Dali koristis nesto Nekogas koga e jak napadot mislam deka nema izlez koga ke me fati moram da se napiajm diazepam bidejki neznam mislam deka ke mi se sluci nesto ke skrenam a znam deka nisto nema da mi se sluci i deka nisto ne mi e ama ete toa e posilno nekogas