Стварно??? Шуќур нема да се осеќам ненаспана хахахахаа Ја колку што читав, неможе да се "предозираш" вишокот самиот организам го исфрла
@nena2010 Што би ние без тебе,пуна си инфо.Дали на обична крвна слика ти показа ниско железо или она серумско намалено?За она со Б 12 ,сигурно ми е на граница без 9 часа сон не функционирам,вртоглавици и магли никогаш сум немала.
@nena2010 Што би ние без тебе,пуна си инфо.Дали на обична крвна слика ти показа ниско железо или она серумско намалено?За она со Б 12 ,сигурно ми е на граница без 9 часа сон не функционирам,вртоглавици и магли никогаш сум немала.
Не знам како да го сфатам она што би вие без мене дали како сарказам или.. ама еве ќе ти одговорам. Направив крвни анализи. Подолг период серумското железо ми беше на долна граница. Хемоглобинот исто. Кога дојдов до ситуација да не сум јас јас, да не можам да се наведнам и исправам без да имам вртоглавици, матичната моја побара да испитам и Феритин, Б12, Фолна, Д витамин, Инсулин и ред други работи. Од се ова феритинот беше многу низок и затоа сега сум на терапија. А за тоа колку сум пуна инфо.. па не би ти посакала да имаш од истите причини како мене
Од мака сме преинформорани. Само читаме, истражуваме, се распрашуваме Боље ништо од ова да незнам а да сум раат и без анкс. Одколку со знаење, анкс, панични и милион симптоми. Психологот како ми рече.. сигурна сум дека нешто ново од тебе ќе научам, прашај паталец а не гаталец. Ти штом 17год си со анкс нема што не знаеш хах