Анксиозност

Дискусија во 'Психологија' започната од dunja, 12 јануари 2010.

1. Бибиче

Бибиче Активен член

Се зачлени на:
    29 јули 2025
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    118
    Кога сте попнале со ад дали имавте пад на енергија и поспаност и зашеметеност? Од кога сте почнале да осеќате промена? И дали со тек на време се регулира и поспаноста? :)

2. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    21.825
    Допаѓања:
    138.930
    Јас кога почнав првите 2 недели ме тераше само на спиење. Имав и боледување земено за да се опоравам убаво. После бе се сеќавам. Ама мене ми се погоди од прва терапијата.

3. Бибиче

Бибиче Активен член

Се зачлени на:
    29 јули 2025
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    118
    И мене ме тера само на спиење. Кога ќе легнам неможам да заспијам или само 10мин
    Ама и со бебе сум, така да, неможам да се луксузирам со спиење :)
    Затоа пак навечер во 9 во кревет, кога го успивам јас готова сум :)

На nena2010 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. ani23

ani23 Популарен член

Се зачлени на:
    2 септември 2011
    Пораки:
    1.058
    Допаѓања:
    1.658
    Точно има такви,ама ти нејќеш некој да те потсетува на стари рани или трауми,За некои ова е добро зашто псхотерапија е болен процес,и имаш одбрано да пиеш лекови и да живееш натаму.Еве кај тебе функционира стануваш одиш на работа,живееш исто како сите други и без терапија.Па и за други болести е вака имам дијабет,или нешто друго и се разбира ОДБИРАМ да функционирам.Нормално дека ќе продолжам.Е има денови кога има драма или имав паничен пред некој ден ден,лежев пола ден во кревет,упкав и туфкав ама на другиве дома не кажав ,што ќе ми прават?Нејќам да ме гледа така никој се молев и слушав медитации,и чекав да помине.Утредента со нови сили.

На Miroslava12 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    21.825
    Допаѓања:
    138.930
    Анксиозно растројство и панични напади не се болести туку состојби. Не си болна, никој овде не е болен. Болест е Шизофренија, Биполарност, Клиничка депресија и ред друго. Ова нашево не е болест. Не си ставајте во глава дека сте болни!!

На GirlLove му/ѝ се допаѓа ова.