Форумџика на годината

Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. FlirtBerry

FlirtBerry Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2025
    Пораки:
    776
    Допаѓања:
    3.205
    Тие што ни се блиски не имаат прифатено и не не изолираат, така да среќни сме и ние штетниците.

2. FriendOfDorothy

FriendOfDorothy Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2024
    Пораки:
    1.781
    Допаѓања:
    13.977
    Јас пушам за да се чепатам, пет кутии у месец и тоа со алкохол, дефинитивно можам да преживеам. А и го немам разгледано детално законот, пошто не ми мења многу. Можам да излегувам и на -20 со пијачка, или да се усмрдувам во некаков „стакларник“ што треба да претставува просторија за пушачи, иако на два метра од мене, во истиот простор е делот за непушачи.:drunk:Ама добро, СРМ е ова, многу работи немаат логика, исто како и она дека пушачите нема да смеат да пушат у сопствен автомобил (ако ова е точно). Убаво е што алиштенцата ќе ми мирискаат на Ленорче:inlove:, и мене тоа како пушач на пет кутии месечно ми пречеше. Облекувам нешто испранко, се враќам - Топилница.

Последна измена: 13 јануари 2026 во 01:06
    На Mumoftwo30 и Adidas888 им се допаѓа ова.
  3. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    6.849
    Допаѓања:
    30.310

На Mumoftwo30 и FriendOfDorothy им се допаѓа ова.
  4. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.992
    Допаѓања:
    16.775
    Си седела со непушачи, во простории отворени измеѓу пушачки и непушачки? Исто ко да нема разлика. Мирисот е пак тој, на цигари. Седи во целосно затворена непушачка просторија и тогаш ќе ти признаам.

СДК, кога сум на темата, дружењето ми зависи од тоа кој/а каде договара. И не, нека си пушат ама без мене во друштво. Цигарите пред сè, исто како што јас велам нечадењето пред сè. Нема потреба да се дружиме, не глумам лудило ама не кревам ни телефон на пораки од типот да те прашам нешто. Скроз коректно е. :)