Снаи и золви

Дискусија во 'Брак' започната од tocka, 28 јануари 2011.

1. KiT

KiT Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2012
    Пораки:
    1.652
    Допаѓања:
    8.570
    Да, се согласи на спогодбен, ама сега прави проблеми, не сака.

2. KiT

KiT Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2012
    Пораки:
    1.652
    Допаѓања:
    8.570
    Да, сфаќам. И за таа соба беше повуци потегљи и на крајот го даде клучот. Ама децава веќе поголемки се, и се нервираат цел месец да немаат пристап или друштво да викнат.

3. KiT

KiT Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2012
    Пораки:
    1.652
    Допаѓања:
    8.570
    Коментаров не е на место. Јас бев таа која ништо не доби од родителите, се на брат ми. А куќава, свекор ми веќе рече дека ќе ја остави на синот, а на двете ќерки пари, за да не земаат дел и се согласија. Е сега, се радувам и јас кога доаѓаат, особено за малото, ама верувај месец дена два пати годишно здосадува. Плус, имаат свој стан, и станот од неговите баба и дедо тука, не да плаќаат у хотел. Епа од сето тоа, мислам дека може да се искомбинира и да поседат една недела или десет дена.

4. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    18.258
    Допаѓања:
    192.422
    Ами ај замисли да,живеат за стално таму ?
    Како ке биде?
    Шо ви е бе човеци како колективно озрачени да сте не се размислува рационално

За вц си у право и ке и речиш да оде доле у вц оти вие сте 4ца и немоме да чекаат децата ред демек

5. DragonFly22

DragonFly22 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2024
    Пораки:
    1.235
    Допаѓања:
    5.947
    Читате што пишала?
    И да каже др. тоалет да користи или нивниот па да им се повторува да зачистуваат зад себе, џабе.
    Еве...
    Ситуацијата е специфична.
    Гостиве доаѓаат двапати год. по месец дена и пред се не се тоа гости, ваши сте си и таа со своето семејство си доаѓа на нејзиниот кат.
    Најлошото во се е што не сте функционално поделени, секој кат засебна целина и се мешате секој во делот на другиот.
    Тоа се решава во дог.со сопругот и останативе уште од сам старт, но и сега може, никогаш не е доцна.
    Сепак спомна сте пред развод, па тој се повлекува и претпоставувам не е баш сјајна комуникацијата и не знам колку разумно може да се разберете, дог.и разграничите секој во свој дел.

За тоалетот да не се карате ако таа се заинати да го користи, на им го.
    Викни жена да зачисти и поделете трошкови.

Да и забраниш да доаѓа не можеш, си доаѓа во на родителите и делумно нејзино (не те разбрав баш дали е 100% нејзино дека пиша нешто пари само дале на двете ќерки, како и да е во на род. доаѓа).